סינגל יקרה שלום

@tagel

New member
סינגל יקרה שלום

ברוכה הבאה, רואה אני שהתפזרת לך על פני הפורומים הנרחבים... בהצלחה מתוקונת בכל אשר תלכי... רק יש לי ווידוי...כן... כמו שכתבת לי...``אני סובלת מפיצול אישיות`` אז אחרי שהתוודיתי כאן... אולי תכתבי לי שיר חמוד בנושא, או סיפורת... זה יהיה נחמד במקום הקטילה הארסית שלך... תודה ויום מתוק אוהבת ושמחה להכיר...תגל

סינגל

New member
קטילה ארסית?

ואני שאלתי באמת ובתמים האם אדם שכותב כל כך יפה ב``כל הפורומים`` כפי שאת אומרת יכול להיות פתאום כזה נוראי?? ההצגה חייבת להימשך לא? בהצלחה

dafna l

New member
סינגל את חדשה?

סינגל את חדשה באמת? איך את יודעת מה תגל כותבת? ואיפה היא אמרה שהיא נוראית? את דיברת קודם על אהבה שהינה משאת ליבך לאהוב זה לפרגן לאהוב זה לכבד את האחר באשר הוא לאהוב זה לא לבקר זה לתמוך תראי למטה מה כתבה דובשה לפוש זאת אהבה

סינגל

New member
חחחחחחח דפנה

גשי בבקשה לפורום נשואים/נשואות קראי ותביני אני בפורום הזה חדשה את בתפקיד מסוים פה?

סינגל

New member
ועוד משהו חשוב!!

דפנה תלמדי משהו חשוב לא כל מה שרואים מכאן רואים משם... אני לא באתי לכאן לריב עם אף אחד את רוצה בכל זאת?

@tagel

New member
סינגל

השארתי לך הודעה בנשואים.... כאן נגמרו דעותייך עלי... כאן לא פורום מריבות שם נתכסח כאוות נפשך!

dafna l

New member
אני לא אוהבת לריב

ואני לא רואה במה שכתבתי הזמנה לריב אולי דיון במהות האהבה לזה אני מוכנה לריב לא מעונינת

PoshKale

New member
את בטוחה שלא באת לפה לריב ?

לפי ההודעות זה נראה לי אחרת.

@tagel

New member
טוב

אני לא חושבת שזה המקום אני אענה לך בפורום בו קטלת אותי שם תוכלי להתפלמס...

tairon

New member
טוב זה הולך להאמר פעם ..

ופעם אחת בלבד!!!! סינגל באת לפה ואנחנו שמחים על כל הצטרפות אם הענין הוא לעורר מריבות לרדת על חברי פורום אז תשובתי החד משמעית היא לא!!!! ===================================== אני מודיע שאם זה ימשך אני יאלץ להשתמש בשנוא עלי מכל

אוסי

New member
חברים שליי ....

להרגע .... היום יום האהבה... ומי שיתעסק אם תגלי ... יש לו עסק איתי .... וגם אני ``ערסית ``קטנה. אז בבקשה להרגע..

למעלה