סינגל חדש

M e n s R e a

New member
חחחחח

טוב שאתם יודעים לזלזל במי שצריך. פחדתי שתהיה פה הערכת יתר לחרמנים בני 14 שעושים פאנק סטייל דני מכור לבמבה. וילדים-רוצים פרגון? חיזרו לוואלה.

fire witch

New member
אני לא יודעת מה יותר מעצבן אותי

שיש איזה חבורה של ילדים שחשים עצמם מוזיקאים בזמן שסביר להניח שהם לא מי יודע מכירים את העולם או שיש איזה חבורה של יחצנים מתלהבים שעשו אותם גימיק . באופן כללי - ה"להקה" הזו וההייפ סביבה מרגיזים אותי , כי בזמן שהם מקבלים כל כך הרבה פרסום יש אנשים שנקרעים בין החיים הרגילים שלהם ( עבודה and all that shit) לבין הרצון שלהם להצליח להגיע לאוזניים של אנשים .

M e n s R e a

New member
תתנחמי בעובדה

שסביר להניח שכל הפרסום הזה הוא תוצאה של יחסי ציבור, סביר להניח. עיתונים ואתרי אינטרנט נחשבים לא סתם עושים כתבות על הרכבים מתחילים. ויחסי ציבור עולים כסף. הרבה כסף. לפחות הם הוציאו משהו בשביל זה.

M e n s R e a

New member
מה פתאום

הם. מהכסף שהם חסכו מדמי הכיס האסטרונומים שההורים שלהם נותנים להם, בתור סביוניסטים. בכלל, מישהו פעם אמר בכתבה שקראתי, שאחת הבעיות של הרוק הישראלי היא, שהאנשים שמרכיבים אותו באים מסביון, קריניצי, רעננה וכו'.

fire witch

New member
קריניצי ?

שכונת יוקרה בקירגיסטאן או שאני סתם לא מכירה ?

חח יקקות

אני גר בקרינצי ואני לא מבין! מה הקשר בין הלינק לשיר שהם שמו לבין השרשור?

fire witch

New member
איפה זה המקום הזה ?

בחיים לא שמעתי עליו . ואל תתבאס אנחנו לא צוחקים עליך , אנחנו צוחקים עליהם - אתה בסדר אתה

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif

תמיד יש יוצאים מן הכלל, לא כל קריניצי בעייתיים חחח

תודה חברס

וזאת לא השכונה של הטחונים בר"ג! למה אתם כ"כ שונאים את הילדים האלה? דווקא שיר גרובי

fire witch

New member
אני אגיד לך למה אני לא אוהבת אותם

זה לא שאני לא אוהבת אותם ספציפית , יכול להיות שהם ילדים מקסימים וחמודים שעוזרים בבית ועושים שיעורים . מה שמרגיז אותי ומה שאני לא אוהבת זה את כל המערך יחצנות המעצבן הזה , שתפס גימיק של ילדודס חמודים שמנגנים ועכשיו הם דוחפים אותם לכל חור בתקווה שמישהו יעשה מהם רינגטון ..... שיבואו כל היחצנים האלה , שעושים את עבודתם בהתלהבות יתרה ותחילו לדחוף את כל האנשים שקורעים את עצמם שנים על גבי שנים כדי להגיע להופיע פעם בפני קהל ולהעביר את האמנות שהם עושים לאחרים , שיפרסמו את האנשים שנאבקים להגיע מעבודה ולשבת לנגן כמה שעות כדי להיות עוד יותר טובים ממה שהם ואז אני אשמח ואתלהב . בקיצור לחמודים מקריניצי או איפה שהם לא גרים - יש להם עוד כמה שנים.. כשהם יהפכו מסתם גימיק מגניב ללהקה שמביאה איתה דיעה , ואמונה במשהו , ואיזה מסר לעולם הזה אז אני מאד אשמח לשמוע מה שיש להם לומר

איזה מערך יחצנות?

זה לא ילד מהלהקה ששם את השיר בתחילת השרשור? ובדיוק עכשיו אנחנו (חבורת הסטרייטים) עושים קליפ חדש ויותר מושקע לשיר עזבת אותי ושולחים אותו ל"מוטומיוזיק". חשבתי לפרסם אותו פה ולבקש שתצביעו לנו, אבל אחרי השרשור הזה אני קצת חושש

M e n s R e a

New member
אל תדאג

אתה ממש לא נמצא באותה הקטגוריה איתם + אתה כותב בפורום גם אז אף אחד לא יסתלבט עליך, להיפך

fire witch

New member
אני מניחה שאותו הילד שפרסם את זה

הוא לא אותו אחד שאירגן להם כתבה בשבע לילות , לא יודעת מה איתך אבל כשאני קונה במיטב כספי עיתון אני מעדיפה לקרוא בו דברים אחרים .

כתבה בשבע לילות?

איך לעזאזל? חשבתי שסתם משעמם להם אז הם הקליטו את עצמם. mens rea תצפה בקרוב לקליפ החדש

למעלה