העדי של עדי
New member
סינגל חדש? ../images/Emo12.gif
אוקי, אני אתחיל בלספר שעוברים עליי יומיים מטורפים! אתמול ב-2:00 בלילה נסעתי לשדה תעופה לקחת את אחותי שטסה.. אז כבר לא ישנתי מ-8:00 בבוקר כשקמתי להכין את הסמינר
חזרתי מהשדה ב-7:30 בבוקר, ישנתי עד 10:00 ויצאתי לסידורים בעיר שנמשכו עד 15:00 ומשם לעבודה והגעתי הביתה היום רק ב-18:00.. באזור השעה הזו חברה שלי התקשרה אליי והודיעה לי שברגעים אלו היא סיימה לשמוע שיר של מאיר שהיא לא זיהתה ושאלה אותי אם יש סיכוי שזה סינגל חדש..?
אני אישית ישר הודעתי לה שזה wishfull thinking ואין הרבה מצב.. אבל החלטתי בכל זאת לשאול אתכם אם מישהו שמע רשת ג' בערך בשעה הזו ומה זה היה?
אל תפתחו ציפיות כי זו חברה שלא מכירה את כל השירים של מאיר ממש (אבל את הרוב היא למדה כבר להכיר, בכל זאת היא איתי..
) ויכול להיות גם שסתם היא לא הייתה קשובה מספיק.. ובלי קשר, אני מאמינה שיעדכנו אותי לפני שדבר כזה יקרה.. אבל עכשיו זה מסקרן..
מישהו יודע מה זה היה?
תעדכנו אותי בבקשה מי ששמע
יש לי נטייה לחשוב שכנראה לפי התאור שלה (והיא לא זכרה כלום, רק כללי ביותר..) "ירושליים".. מישהו יכול לאמת/ להפריך את זה?
אוקי, אני אתחיל בלספר שעוברים עליי יומיים מטורפים! אתמול ב-2:00 בלילה נסעתי לשדה תעופה לקחת את אחותי שטסה.. אז כבר לא ישנתי מ-8:00 בבוקר כשקמתי להכין את הסמינר