סינגל חדש לביט69

סינגל חדש לביט69

היי, הוצאנו סינגל חדש שנקרא "כל הבנות" מתוך אלבום שייצא בקרוב וייקרא "בנות אוהבות בנים חזקים", נשמח אם תשמעו ותגיבו... תודה, ביט69

hitchhiker218

New member
לא!! דייי אין מצב!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אע..... מוזיקת זבל יש בשפע..

hitchhiker218

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והוא גם מזכיר טיפה חרצוף.... זוכר את החרצופים?

nothingman1

New member
הוא אמר "חזייה" ../images/Emo12.gif

אם מתעלמים מההערה שבכותרת, אני דווקא מפרגן להם ולא מבין למה יורדים עליהם כ"כ הרבה יפה שהם הצליחו, והם מנגנים לא רע לגילם הם בוודאי יתפתחו ויהיו טובים יותר בעתיד (והמתופף שלהם חיה רעה)

RadioheadAche

New member
לא יודעת,

בעיני רק הרעיון של להוציא לילדים בני 14 אלבום נשמע מופרך לחלוטין. אני לא יודעת מה היכולות שלהם (אם בכלל יש) או איזה מוזיקאים הם יהיו כשיתבגרו קצת, אבל בגיל הזה המוזיקה לא יכולה שלא להיות בוסרית. לקחו אותם כגימיק ולא יותר מזה, אם היו מחתימים אותם בגלל כשרון מטורף אני בטוחה שהיו מעדיפים לתת לזה כמה שנים להתפתח.

nothingman1

New member
אני חושב שהם ברמה לא פחות טובה מאשר להקות

הפאנק-פופ האחרות שקיימות הסגנון הוא ילדותי וגרוע (לדעתי) מבסיסו אבל יש להקות של בני 20+ שעושות את זה, כלומר שהבעיה שלהם היא לא שהם ילדים ובגלל זה הם מנגנים שירים מטופשים כמובן שיכול להיות שבעתיד הם יזנחו את הסגנון הזה, אבל כרגע לא מגיע להם היחס הרע שמפגינים כלפיהם הם ילדים עדיין, וזה לגיטימי לגמרי שהשירים שלהם ישמעו כמו שירים של ילדים זה כמו לצחוק על ילד בן 3 שהוא בוכה כשמעליבים אותו ויכול להיות שחברת התקליטים מצאה לעצמה גימיק טוב, אבל הגימיק עומד בזכות עצמו- הם עושים טוב את מה שהם עושים, יש להם הרבה מוטיבציה והם נהנים מהנגינה

hitchhiker218

New member
הסגנון אכן מחורבן

אבל תקשיב טוב לתכנים הדביליים שלהם(סליחה אני לא חושבת שילד שפוי בן 15 שר על ילד שמכור לבמבה)... חוץ מזה, אין בכלל ספק שהם הגיעו לאן שהם הגיעו הרבה בזכות הכסף שיש להם ואי אפשר להתעלם מזה. המוזיקה שלהם היא בעיקר רעש(כי כזה הוא הסגנון), אבל רעש שעשוי באופן סביר לחלוטין... אחלה להקה לילדות בנות 12, לא חושבת שמעבר. גם זה משהו

למעלה