סינגלים

סינגלים

במסגרת פרוייקט סדר בחדר, החלטתי להיפטר מכל מיני סינגלים של שירים שיש לי אותם בדיסק המלא, ולהוריש אותם לרדיו הר הצופים. היום בצהריים השארתי באולפן (אצל רעות) סינגלים מהדיסק החדש של ערן צור, מאלבומים שונים של קורין אלאל, אחד של ירונה כספי, אחד או שניים של חווה אלברשטיין ואני לא זוכרת מה עוד. אתם מוזמנים להשתמש ולהשמיע. למי שיש טענות לגבי "למה דווקא הסינגלים האלו" - זה מה שהיה לי ויכולתי לתת, תגידו תודה ותשתקו. למי שמעוניין בסינגלים (ואולי גם דיסקים) ספציפיים של NMC בלבד - ניתן לפנות אליי ואני אנסה לארגן את זה. חג מולד שמח, תמר.

בוודאי- ר"ש פסיכיאטר אלקטרוני 26.12

התכנית היתה בסימן שינה ובעיקר הפרעות שינה. שתינו היינו חולות וישבנו עם מסיכות מנתחים באולפן. היה כיף. מה עושות האיילות בלילות - אריק איינשטיין ערפד - טאטו Rhymes of an Hour - Mazzy Star Charlie Big Potato - Skunk Anansie במיטה אחת - מתוך פרפר נחמד (השיר עם חמשת השובבים) הקראת קטע מהספר בית השינה של ג'ונתן קו The Lifting - REM A Hard Day's Night - Goldie Hawn, Beatles cover לילות בלי מילים - שיר של ענבל פרלמוטר בביצוע אורלי פרל Stay Awake - מתוך מרי פופינס מיטות חולות - כנסיית השכל Sleep to Dream - fiona Apple לילה - שילה פרבר (מהדיסק הראשון והנורמלי שלה, לא החדש המעפן) Keep Myself Awake - Black Lab (מתוך פסקול באפי) ולסיום, כדי שתהיה לנו שנה מעולה, שיר מעולה של ג'ף באקלי - Lilac Wine

למעלה