אוקיי, הבחירות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif
סינגלים לקידום המכירות של האלבום אני מוכרחה להגיד קודם שאף שיר הוא לא ממש ממש קליט, אז זה די קשה לבחור שירים כאלה
1. HIF- זה אמור להיות הסינגל הראשון של קלי, והוא היה אמור להחזיר אותה לתודעה. NA היה יותר מידי... רוק (?
) בשביל אנשים מסויימים. ובכל זאת, סינגל ראשון אמור להיות קופצני, לא בלדה. HIF הוא יותר לכיוון הפופ מאשר הרוק, מה שמאוד מזכיר לי את SUBG. והוא גם מדבק כזה. בהחלט היה יכול להראות את הצד החדש של קלי, ועדיין להראות שהיא לא שוכחת מה היא עשתה בברייק
2. Maybe- טוב, אנשים, אם קודם לא ממש הייתי מרוצה מהבחירה הזאת, עכשיו אני כן
חוץ מאהבתי אל השיר [
], אני חושבת שהוא ממש טוב. הוא בלדה כל כך יפה, כל כך מרגשת וסוחפת. ובואו לא נשכח שקלי מעולה בבלדות... בהחלט יכול להיות ה-BOY הבא
(ואני בטוחה שכולנו זוכרים מה BOY עשה לקלי
) 3. האנטד- אם הסינגל הראשון היה קופצני והשני בלדה, השלישי אמור להיות מעין שילוב שלהם
. ואני יודעת שחלק מכם יקפצו ויגידו ש"סובר" תואם להגדרה הזאת, אבל אני ממש לא חושבת שסובר מתאים להיות סינגל. הוא יותר מידיי איכותי בשביל סינגל
(ע"ע אדיקטד
). האנטד יכול להביא פן אחר של קלי, לא פופ ולא בלדה, יותר רוק (או כמו שאני חושבת, יותר סגנון אוונסנס
). אני זוכרת כמה שאני התלהבתי ממנו פעם ראשונה. ואני בטוחה שהרבה יתלהבו ממנו. 4. DWYT- עוד שיר פופ-רוק, מזכיר את HIF ואפשר לחבב אותו מהשמיעה הראשונה. הייתי שמה פה עוד בלדה, אבל אני לא חושבת שיש אחת שבאמת תתאים לסינגל (לא CIHAK, לא אירביין ולא BS
). ואם כבר שיר קופצני, הייתי יכולה לשיר את ג'ודס, אבל... הוא שיר-צווחות מידיי, וזה מספיק יש ב-NA (לא לדברי כמובן, אבל הרבה חושבים ש-NA הוא שיר צווחות, וג'ודס הוא די בסגנון
). אז מה שנותר הוא DWYT, שהוא גם קליט וגם זה מה שנשאר
5. NA- הוא באמת שיר נחמד לסינגל, ואני חושבת שאם הוא היה האחרון מ-MD הוא היה מקדם אותו יותר. בתור סינגל פתיחה הוא קצת "כבד" לאחרים. ומקסימום, אם הוא לא היה ממש מקדם את האלבום- בכל זאת, זה סה"כ סינגל חמישי
סינגלים שאני הייתי מוציאה 1. Maybe. (נו, נחשו למה
). 2. סובר 3. האנטד 4. ג'ודס 5. אירביין ואין מה לפרט, אלו הם 5 השירים שאני הכי אוהבת