סינגלים סינגלים

Assilicious

New member
סינגלים סינגלים

יש על זה לאחרונה הרבה שיחות, בעיקר באקספרס, ומסקרן אותי לדעת מה הדיעה שלכם. אז יש 2 מצבים: 1. אם הייתם איש זקן בן 75 ומכונים אוזני הזהב (קלייב דייויס), אילו 5 סינגלים מהאלבום הייתם מוצאים על מנת לקדם את המכירות של האלבום. 2. ובלי קשר להצלחה, סתם ככה, אילו 5 שירים הייתם רוצים שיצאו כסינגלים. אפשר גם לסדר לפי הסדר וכאלה... וNA וסובר לא חיבים להיות ברשימה. לכו על זה

Assilicious

New member
ואני אפילו אענה../images/Emo105.gif

סינגלים במטרה למכירות:
סינגל ראשון: One minute. אני חושב שהוא השיר הכי טוב ל"קאמבק" בדיסק. מיוחד, שונה וקליט.
סינגל שני: Haunted. עוד שיר שהוא צד חדש אצל קלי. הוא קליט מאוד, וגם יעשה המון רעש. וגם שיר טוב.
סינגל שלישי: Maybe. יש בעיה באלבום הזה מבחינת בלדות. מצד אחד חובה להוציא לפחות בלדה אחת, מצד שני אין באלבום הזה בלדות מיינסטרימיות.. אז מיייבי הוא הבחירה הכי נורמלית.
סינגל רביעי: Never again. השיר הכי קליט אחרי OM. אני מאמין שבתור סינגל מתקדם כבר מהאלבום הוא היה יכול להצליח הרבה יותר.
סינגל חמישי: How I feel. למרות שגם ג'ודס היה יכול להיות טוב. אבל 2 שירים על בגידה זה יותר מידי. סינגלים שהייתי רוצה (פה, למזלכם, אין לי מה לפרט): |תפוח|סינגל ראשון: Haunted |תפוח|סינגל שני: Maybe |תפוח|סינגל שלישי: One minute |תפוח|סינגל רביעי: How I feel |תפוח|סינגל חמישי: Sober

patito ƒeo

New member
וואו יש לי דה ז'ה וו מטורף! ../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

אם אני קלייב דייויס: One Minute How I Feel Haunted Hole Sober סתם ככה: Hole Sober Judas Maybe How I Feel Haunted נו 6 סינגלים>: מותר לי

s k p

New member
עונה../images/Emo13.gif

במטרה למכירה: 1. One Minute - בגלל שזה השיר הכי קליט באלבום...
2. Sober - זה שיר סוחף כזה 3. How I Feel - שיר קליל 4. Never Again - בין השירים היותר קליטים באלבום 5. Don't Waste Your time - ועוד פעם שיר קליט מה שאני רוצה: 1. Never Again - נראה לי שאני היחידה שחושבת ככה אבל זה שיר מצויין בתור סינגל לא בטוח שראשון אבל בכול מקרה זה אחלה שיר 2.Sober - טוב חייבים בלדה ויש משהו בסובר שהוא מאוד סוחף...שוב אני בטח היחידה שחושבת שסובר צריך להיות סינגל אבל לאמשנה
3.How I Feel - זה שיר מאוד קליל וציני כזה 4.Haunted - ליודעת למה...שיר יפה גם מייבי יתאים 5.One Minute - בין השירים שאני הכי לא אוהבת אבל מה לעשות שזה השיר הכי קליט והוא יהיה סינגל טוב

shay08

New member
שלייי../images/Emo26.gif

לקידום מכירות
סינגל ראשון: One minute .. קליט וחמוד סינגל שני: DON'T WASTE YOUR TIME .. ממש דומה לבריק אוואי! סינגל שלישי: MAYBE .. בלדה חמודה וקליטה סינגל רביעי: HOW I FEEL .. שיר פופיסטי-רוקיסטי וטוב סינגל חמישי: Never Again !
דעתי
סינגל ראשון: NEVER AGAIN..בחירה מצויינת לדעתי!
סינגל שני: BE STILL.. ללא ספק בלדה מ ד ה י מ ה !! סינגל שלישי: HAUNTED !! אחד השירים הטובים ביותר באלבום של קליייי!
סינגל רביעי: ONE MINUTE .. שיר קליט, חמוד ויכול להצליח בקלות סינגל חמישי: SOBER, לסגור ארבעה סינגלים מצויינים עם בלדה סוחפת

TamirKC

New member
ננסה../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif

לקידום המכירות
1- Haunted. אבל תכלס, אני לא מבין איך NA לא הצליח. יש בו משהו פופי אבל רוקיסטי. בדיוק כמו האלבום. אם NA היה גורף יותר הצלחה, הוא היה במקום הזה. ולמה האנטד? כי זה שיר טוב שנכנס טוב למוח. הוא בדיוק מה שהדיסק מביא. ופשוט הוא טוב
2-One Minute- שיר פופי קליל ונחמד. 3-Yeah או How I Feel- לא ידעתי מה לבחור, שניהם אותו הסגנון בערך. אני מעדיף יותר את האו אי פיל בתור סינגל
4-Sober- איך לא?
5-קאל מי וואן יור סובר
ומה שאני רוצה?
1-Never Again 2-Maybe 3-Judas 4- Sober 5- Irvine כע, די הזוי

Because Of May

New member
אתה אומר על האנטד ../images/Emo109.gif

"זה שיר טוב שנכנס טוב למוח. הוא בדיוק מה שהדיסק מביא. ופשוט הוא טוב", ומוציא אותו מהחוליה החלשה? ג'יזס, אתה כ"כ מפוצל-אישית

TamirKC

New member
דעעע!

אבל באמת, בהתחלה ממש אהבתי אותו. עכשיו אני לא סובל אותו. והוא טוב לסינגל.
ומה לעשות שכול מי שנשאר יותר טובים ממנו?
אה?

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אם הייתי קלייב: 1. One Minute 2. How I Feel 3. Sober(אני חושב שזאת הבלדה ה"ראשית" באלבום..לא יודע איך להסביר. עם קידום מתאים..שעד עכשיו בקושי עשו, הוא היה יכול להצליח). 4.Haunted 5. Never Again מה שאני רוצה(בלי קשר להצלחה...) 1.Judas 2. How I Feel 3. Sober 4. Maybe 5. Haunted

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifעכשיו אני...../images/Emo3.gif

אם הייתי קלייב דייויס [וטוב שאני לא
] אז הסינגלים שהייתי בוחר הם:
סינגל ראשון:|סלינק| One Miniut- בגלל שהוא הכי קליט באלבום..והוא יצליח מאוד ברדיו.
סינגל שני:|סלינק| Judas- השיר השני הכי קליט באלבום, בגלל החזרה בפזמון. שיר אחד היפים שלה ויאהבו אותו. הקצב מדליק ויהיה אחלה לעשות ממנו טראנס למסיבות.
סינגל שלישי: Sober- הבלדה הכי קליטה ויפה של קלי באלבום הלא גדוש בבלדות טובות הזה. גם רצוי שהסינגל הזה ייצא בערך בחורף. שיר חורפי מאוד. כיף לשמוע אותו באוטו כשיורד גשם בחוץ, עם המזגן החם באוטו. ויש לי הרגשה שהוא יגיע לישראל בחורף או בסוף הסתיו. אחלה שיר סלואו...חחח...
סינגל רביעי: Dont Wast Your Time- שיר קליט וטוב לסינגל. הרי מה שחשוב היום הוא הקצב ולא המילים הלא עמוקות כל-כך. גם ממנו אפשר לעשות אחלה טראנס.
סינגל חמישי: How I Fill- כדי להשאיר טעם של עוד...זה טוב לקלי לסיים עם שיר שסיכויי ההצלחה שלא גבוהים. לא כמו breakaway שפחות הצליח משאר הסינגלים. שיר רדיו. לא שיר מסיבות. אבל שיר קופצני וחמדמד.... יאללה חפרתי... עכשיו השירים שאני הכי אוהב באלבום- הם גם הסינגלים שאני הייתי הכי אוהב...הנה:
מקום ראשון haunted
מקום שני maybe
מקום שלישי judas
מקום רביעי sober
מקום חמישיirivine- למדתי לאהוב אותו. אבל זה משתנה אצלי כל פעם...עוד שבוע הדירוג יהיה שונה.... חפרתייי ביי...

עונה../images/Emo126.gif

לקידום המכירות: 1. Haunted השיר הכי קליט באלבום והכי טוב באלבום, בעיניי
אני מקווה שהוא יהיה הסינגל הבא 2. Sober הבלדה הכי מרגשת באלבום
אני מקווה שהיא תצליח כראוי לה... 3. Maybe עוד בלדה מצויינת, הסינגל השלישי מתוך האלבום
4. One Minute שיר מצויין, אין סיכוי שהוא לא יצליח 5. Be Still מילים מדהימות, לחן מדהים וביצוע מדהים =
הדעה הפרטית שלי: 1. Sober 2. Be Still 3. Can I Have a Kiss 4. Haunted 5. Maybe כפי ששמתם לב, התחברתי בעיקר לבלדות
אלבום מצויין!

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo13.gif

לקידום המכירות: 1. one minute 2. how I feel 3. never again 4. sober 5. haunted שירים שאני הייתי רוצה (אבל ממש ממש לא היו מקדמות את האלבום
):
1. sober 2. how I feel 3. haunted 4. maybe 5. chivas

a k c

New member
../images/Emo109.gif*****מקדמים!!!../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

Because Of May

New member
אוקיי, הבחירות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

סינגלים לקידום המכירות של האלבום אני מוכרחה להגיד קודם שאף שיר הוא לא ממש ממש קליט, אז זה די קשה לבחור שירים כאלה
1. HIF- זה אמור להיות הסינגל הראשון של קלי, והוא היה אמור להחזיר אותה לתודעה. NA היה יותר מידי... רוק (?
) בשביל אנשים מסויימים. ובכל זאת, סינגל ראשון אמור להיות קופצני, לא בלדה. HIF הוא יותר לכיוון הפופ מאשר הרוק, מה שמאוד מזכיר לי את SUBG. והוא גם מדבק כזה. בהחלט היה יכול להראות את הצד החדש של קלי, ועדיין להראות שהיא לא שוכחת מה היא עשתה בברייק
2. Maybe- טוב, אנשים, אם קודם לא ממש הייתי מרוצה מהבחירה הזאת, עכשיו אני כן
חוץ מאהבתי אל השיר [
], אני חושבת שהוא ממש טוב. הוא בלדה כל כך יפה, כל כך מרגשת וסוחפת. ובואו לא נשכח שקלי מעולה בבלדות... בהחלט יכול להיות ה-BOY הבא
(ואני בטוחה שכולנו זוכרים מה BOY עשה לקלי
) 3. האנטד- אם הסינגל הראשון היה קופצני והשני בלדה, השלישי אמור להיות מעין שילוב שלהם
. ואני יודעת שחלק מכם יקפצו ויגידו ש"סובר" תואם להגדרה הזאת, אבל אני ממש לא חושבת שסובר מתאים להיות סינגל. הוא יותר מידיי איכותי בשביל סינגל
(ע"ע אדיקטד
). האנטד יכול להביא פן אחר של קלי, לא פופ ולא בלדה, יותר רוק (או כמו שאני חושבת, יותר סגנון אוונסנס
). אני זוכרת כמה שאני התלהבתי ממנו פעם ראשונה. ואני בטוחה שהרבה יתלהבו ממנו. 4. DWYT- עוד שיר פופ-רוק, מזכיר את HIF ואפשר לחבב אותו מהשמיעה הראשונה. הייתי שמה פה עוד בלדה, אבל אני לא חושבת שיש אחת שבאמת תתאים לסינגל (לא CIHAK, לא אירביין ולא BS
). ואם כבר שיר קופצני, הייתי יכולה לשיר את ג'ודס, אבל... הוא שיר-צווחות מידיי, וזה מספיק יש ב-NA (לא לדברי כמובן, אבל הרבה חושבים ש-NA הוא שיר צווחות, וג'ודס הוא די בסגנון
). אז מה שנותר הוא DWYT, שהוא גם קליט וגם זה מה שנשאר
5. NA- הוא באמת שיר נחמד לסינגל, ואני חושבת שאם הוא היה האחרון מ-MD הוא היה מקדם אותו יותר. בתור סינגל פתיחה הוא קצת "כבד" לאחרים. ומקסימום, אם הוא לא היה ממש מקדם את האלבום- בכל זאת, זה סה"כ סינגל חמישי
סינגלים שאני הייתי מוציאה 1. Maybe. (נו, נחשו למה
). 2. סובר 3. האנטד 4. ג'ודס 5. אירביין ואין מה לפרט, אלו הם 5 השירים שאני הכי אוהבת

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוקיי../images/Emo12.gif.

טוב, אז בתור קלייב {אוי}, הייתי מוציאה את הסינגלים בסדר הזה: Sober, כי הוא כן שיר יפה, ולדעתי אנשים דווקא כן יכולים לאהוב אותו. NA, כי צריך שיר בועט, אחרי שיר כזה רגוע
. HIF, שאחרי ששני הסינגלים הקדמים היא יצאה קצת פחות קופצנית, צריך אותו
. OM, כי הוא קליט ובלה בלה בלה... כן, והוא נחמד
. CIHAK כי הוא נורא נורא קליט ונחמדי מַדי כזה
, שייזכרו אותה חמודה
. בתור עצמי
, הייתי מוציאה את חמשת השירים הטובים ביותר, אין לי מושג מה הסדר, אז פשוט אני אתן לכם 5 שמות ותחשבו לבד
. sober, haunted, irvine, be still ואת maybe, השירים הטובים ביותר באלבום פשוט
...

למעלה