סינגלים יקרים, I NEED HELP!

Chinita

New member
סינגלים יקרים, I NEED HELP!

ודחוף! אז ככה: אתמול היה ריב ענקי עם הבוס ופתאום קלטתי שעוד שניה הוא עומד לפטר אותי (ממש לא במקום וממש נפגעתי... אבל נעזוב.) ופתאום קלטתי שאני חייבת למצוא עבודה ומהר! כי יש תשלומים ואני משלמת הכל בזמן, וגם בי"ס מגיע עוד שבועיים וצריך לשלם את הכל, וזה כולל ספרים. אז האדון הוריד לי יום עבודה ועכשיו אני עובדת חמישי עד ראשון (ושישי שבת אני לא מרוויחה כלום גם ככה...) אז עבודה חדשה מתבקשת! אז מה עושים? עד היום שלחתי קורות חיים למיליוני חברות (ברצינות שיותר מ 200 מיילים) אבל אף אחד לא חוזר אלי או מתקשר או נאדא. למישהו יש רעיון בשבילי? מישהו שמתמצא בקו"ח נכונים או כל דבר אחר יתקבל בשימחה. I NEED A JOB אנד אי ניד איט נאו (אה ואלוף לבוא להיות המזכירה שלך בקליפורניה לא מתקבל... חייב להיות בסנט לואיס אריאה). תודה ענקית לעונים ובע"ה שבוע הבא האור יחזור לחשבון הבנק! נשיקות צ'ינה

shiraharrison

New member
פה חיפשת?

אני מציעה לך לשאול את דפנה KC היא מבינה בקו"ח + היא מהאיזור שלך.. (וסליחה דפנה שאני מנדבת אותך, פשוט שמעתי שאת טובה בזה
) ובינתיים תבדקי פה ושיהיה בהצלחה, והלוואי ותמצאי עבודה הרבה יותר טובה מזו שעזבת..

דפנה KC

New member
מילא מנדבת...

אבל תשלחו מסר כי אני לא הרבה בסביבה לאחרונה. צ'יני אשמח לעזור, אני שולחת לך את האימייל שלי במסר. ושירה תודה על התמונות (קמצנית...)

Chinita

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ובע"ה אני אפסיק למכור
צ'ימיצ'נגות צ'ינה

עם האייקונים האלה....

עשית לי חשק לאכול ב
... (ציליז'), אני מכור למסעדה הזאת, לדעתי יש להם את הצ'יפס והסלסה הכי טעימים שיש! מי בא איתי?

Downy

New member
מכיר את הקינוחים שלהם?

עוגה שנראת כהר געש עם הרבה סירוף שוקולד יאאאאאאמי.אחד מהקינוחים שאני הכי אוהבת!

Chinita

New member
בע"ה...

אולי אחרי שאני אעזוב הבוס ידע להעריך (אני בס-פ-ק!) לפחות למדתי איך להכין מרגריטות שוות

Chinita

New member
ודפנה../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ושוב

למעלה