סינגלים ביער בן שמן מישהו מכיר סינגלים ביער בן שמן ורוצה להצטרף מחר לרכיבה? טלפון - 053-564861 אבי
א אביסולומון New member 15/5/03 #1 סינגלים ביער בן שמן מישהו מכיר סינגלים ביער בן שמן ורוצה להצטרף מחר לרכיבה? טלפון - 053-564861 אבי
I IlanShacham New member 15/5/03 #2 במקרה יש עימי מפה מן המוכן ../images/Emo8.gif בכל מקרה, אני ממליץ לך לפרסם את הודעתך גם בפורום הראשי/פורום טיולי אופניים.
במקרה יש עימי מפה מן המוכן ../images/Emo8.gif בכל מקרה, אני ממליץ לך לפרסם את הודעתך גם בפורום הראשי/פורום טיולי אופניים.
א אביסולומון New member 15/5/03 #3 תודה על העזרה אילן, תודה על המפה, יש לך המלצה איפה להתחיל? אם אתה רוצה להצטרף מחר, אז בכייף אבי
I IlanShacham New member 15/5/03 #4 מומלץ להתחיל במצפה מודיעין אני מחר אעשה רכיבה קצרה ורגועה בבוקר באזור מודיעין, לא נראה לי שאני אגיע עד בן שמן. אם אתה מעוניין להצטרף צור קשר 054-937473
מומלץ להתחיל במצפה מודיעין אני מחר אעשה רכיבה קצרה ורגועה בבוקר באזור מודיעין, לא נראה לי שאני אגיע עד בן שמן. אם אתה מעוניין להצטרף צור קשר 054-937473
א אביסולומון New member 16/5/03 #5 תודה שוב תודה על העזרה, מחר אני באיזור כרמי יוסף סבוף, אשמור את הזכות ליצור עמך קשר בהזדמנות אחרת תודה שוב אבי
תודה שוב תודה על העזרה, מחר אני באיזור כרמי יוסף סבוף, אשמור את הזכות ליצור עמך קשר בהזדמנות אחרת תודה שוב אבי
I IlanShacham New member 17/5/03 #9 מודיעין סינגלים סביב לה... ../images/Emo13.gif מודיעין מוקפת באיזורים נהדרים לרכיבת שטח - רק לצאת מהבית ולרכב.
מודיעין סינגלים סביב לה... ../images/Emo13.gif מודיעין מוקפת באיזורים נהדרים לרכיבת שטח - רק לצאת מהבית ולרכב.
I IlanShacham New member 16/5/03 #7 סינגל = Single Track שביל שמתאים ברוכבו לרוכב אופניים אחד (בדומה לשביל הולכי רגל). לרוב בעל דרגת קושי טכני גבוהה מדרך רגילה, ומאוד מהנה לרכיבה.
סינגל = Single Track שביל שמתאים ברוכבו לרוכב אופניים אחד (בדומה לשביל הולכי רגל). לרוב בעל דרגת קושי טכני גבוהה מדרך רגילה, ומאוד מהנה לרכיבה.