סינגלים באנגליה...

Jimmy Kane

New member
סינגלים באנגליה...

אמא שלי נוסעת לאנגליה בעוד פחות מחודש (יוני) וזה בעצם הזדמנות מושלמת בשבילי..בא לי סינגל אחד או שניים (יש לי כבר של היסטריה) לצערי היא לא יכולה לקנות סינגל של MOTP כי היא חוזרת לפני שיוצא הסינגל /: לפי מה שאני יודע הסינגלים של שואוביז כבר לא ביצור אתם גם יכולים להמליץ על DVD

Jimmy Kane

New member
אגב..

תגידו לי איפה יש בלונדון חנויות שאפשר לקנות סינגלים אני די מקווה שיש את הסינגל של דד סטאר/אין יור וורלד

e-shfiyut

New member
את הסינגל הזה אפשר להשיג בארץ...

אני קניתי אותו פה בארץ

CitizenErased

New member
ב16 וב17..

וברור שנגמרו, מזמן, אבל זה לא בעיה להשיג באיביי או בפורום הרשמי - מדי פעם אנשים מגלים שהם לא יכולים ללכת והם מוכרים בפורום הרשמי במחיר בו הם קנו. זו ההופעה (מילה כוללת ל2 ההופעות) הגדולה ביותר שהם עשו אי פעם. אם את שם את לא יכולה להרשות לעצמך לפספס את זה.

CitizenErased

New member
אמממממ הסיכויים הם שהיא תמצא...

בכל הוירג'ין/HMV הגדולים רק את ה4 סינגלים האחרונים, כלומר רק הסינגלים של בלאק הולס. אולי סיכוי קלוש לTIRO/Hysteria... אבל קלוש. זה היה המצב בדצמבר

Jimmy Kane

New member
אוף

אז אני כנראה אבקש את 4 הסינגלים האחרונים יחד עם דיוידי שלהם ואני אוסיף קצת כסף ואחר כך אנסה להשיג את MOTP והDVD שלו

Runt

New member
אתה יכול לקנות את הDVDs

של Starlight , SBH או KoC. שמעתי שהם עולים בערך 3 פאונד כל אחד, אבל אל תתפוס אותי במילה. ויש מלא חנויות בלונדון שאפשר להשיג סינגלים, חפש בקמדן או סתם חנויות אקראיות אחרות, לא בהכרח ברשתות הגדולות.

למעלה