סינגלים באזור שילה

uri1962

New member
סינגלים באזור שילה

מחפש מסלול של כ 25-30 ק"מ באזור שילה לרכיבה ביום שישי . ראיתי באתר של חבל בינימין סינגל של 12 קמ אבל לא מצורפת מפה . מי המומחה לאזור הזה ?

EDUOXMAN

New member
קצת תשובות...

[URL]http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vfiyfumlvpekymaw[/URL]
ראשית אומר כי רכבנו בחבל בנימין לפני כשנתיים והייתה חוויה מיוחדת במינה, שונה מכל דבר אחר שהיינו בו בארץ.
הרבה סינגלים לרבות סינגלים בחבל בנימין תוכנונו ונבנו תחת הפיקוח של חובב לנדאו. אני אישית מאד אוהב את הסינגלים שלו, שהדגד העיקרי שלהם הוא מיזוג עם הנוף והטבע. הסינגלים ברמה של סינגלים של קק"ל, אולי טיפה יותר טכניים אבל זניח.
המסלול שצרפתי הוא מסלול דומה למה שעשינו: אנחנו חנינו בתוך היישוב שילה, אחרי השער הצהוב והתחלנו בסובב שילה (לא כל כך סובב את שילה, אך תזהה אותו בלולאה התחתונה, דרומית) ואחר עשינו את סובב עלי, הלולאה הצפונית. הלולאה הצפונית עשינו נגד כוון השעון, כפי שמצוין בהקלטה המצ"ב. אך זכור לי אבל ייתכן שאני טועה, הלולאה הדרומית עשינו בכוון השעון, ואילו בהקלטה הוא עשה נגד. כדי ליצור קשר עם חובב לנדאו דרך דף הפייס שלו: BIBLE BIKE או ליצור קשר עם קבוצת רוכבי השומרון בפייס בשם "דיווש בכיבוש" ולשאול אותם. ההקלטה המצ"ב טובה וזה נותן לך 22 ק"מ שיש בהם עבודה (לא לזלזל), ויחד עם זאת אתה צריך להשאיר זמן לשני מעיינות יפים בטרוף: מעיין הגבורה ומעיין העוז כולל רחצה. מז"א ביום שישי כנראה הולך להיות אופטימלי לרכיבה באזור.
לא מצרף את הקישור לאתר של חבל בנימין כי הבנתי שעיינת בו. אז אכן, לא מכוון לרוכבים עצמאים עי אין מפה ולא הקלטה אך סידרתי אותך עם זה.
בהצלחה.
אני אנשה למקם לך את המעיינות בפוסט המשך.

EDUOXMAN

New member
מעיין הגבורה: תמונה ומפה

קשה לי למקם לך את המעיינות על המפה אבל זכור לי שנופלים עליהם מתוך הסינגל ללא סטיה ע"מ להגיע אליהם.
לפי התמונה אתה רואה שזה מקום מקסים, והתמונה לא משקרת.

EDUOXMAN

New member
מעיין העוז: תמונה ומפה

גם מקום מקסים. המעיין גדול יותר (הבריכה) ממה שנראה בתמונה. פשוט אין קנה מידה אבל זו בריכה בקוטר של כ-15 מטר. ענק.

למעלה