סינבד

סינבד

תקשיב מה שאתה עושה בפורום הזה נהייה ממש פתאטי לפי איך שזה נראה אתה כל היום נמצא בפורום הזה ואני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר תפסיק להתנשאות מעל כולם ולתקן פה אנשים כל הזמן ותעשה טובה מאז שהשלמת עם גרייס אתה אתה מגונן עליה בלי הפסקה תן לה להגיב קצת יש לה תגובות מצחיקות לא כל פעם שמישהו אומר את השם שלה אתה צריך לקפוץ

סינבאד דלוק עלי :)

_______________________*##########____ ______________________##############*__ _____________________################__ ______*##**_________##################_ ___##########*_____##################__ __#############*___##################__ _*###############_*#################___ _*#################################____ __###############################______ __=#############################_______ ____##########################=________ _____########################__________ ______=####################*___________ ________##################*____________ __________###############*_____________ ___________#############_______________ _____________##########________________ ______________*#######=________________ ________________######_________________ _________________####__________________ __________________###__________________ ___________________#___________________

זה ברור מתוקה

רק שזה נמאס שהוא מגונן עלייך כל הזמן ועונה במקומך. כי תכלס אני אוהב לקרוא את ההודעות שלך הם משעשעות. סחטיין על ההשקעה אהבתי

sinbad69

New member
גרייס אל תגזימי נשמה.חחחח

אני פשוט חושב שאת גרייס אחרת ולא כמו שאת מצטיירת בתפוז. בכל זאת ,לא כל בחורה משמיעה לי שירים רומנטיים במסנג'ר.חחחחחחחחח ועוד עושה לי קולות רקע.חחחחחחחחח

למעלה