סין- טיול מקיף

אמה כ

New member
סין- טיול מקיף

שלום לכולם, רציתי לשאול לגבי מסלול לטיול בסין למשך כחודש ושבוע למבינים שהיו שם... לגבי מרחקי נסיעות, מחירי נסיעות, אוטובוסים, רכבות, מעבורות ורחפות... :) אז ככה- אני מגיעה מבנקוק לשנחאי משם לבייג'ין- שיאן- צ'נגדו ומחוז סצ'ואן- ליג'יאנג, דאלי ומחוז יונאן- גווילין- קנטון- הונג קונג. במידה ואני נוחתת בטיסת הלוך בהונג קונג (מה לעשות המחיר הוא הקובע...) אז למישהו יש מסלול הגיוני להציע לי?...... לא רוצה לוותר על בייג'ין למרות שהיא הבעייתית מבחינת המרחק בכל המסלול... לא יכולה גם לנחות בייג'ין... אודה לכם על תשובות מחירים וכד'! תודה!!!!!!!

ashmash

New member
לא הבנתי את השאלה.

יש מסלול או שצריך עזרה בהכנת המסלול?

אמה כ

New member
עזרה........

בייג'ין עושה לנו בעיות בגלל הריחוק... טיסות פנים לא נכנסות לתקציב... אז רציתי לשאול אם מישהו יודע על מרחק (בשעות) ממקום למקום.. על מחיר.. או פשוט על מסלול הגיוני.....

jeshu

New member
לפי מה שתארת הייתי אומר שבעייה שלכם היא מחסור בזמן.

ashmash

New member
זה יעזור

כפי שכבר אמרו, נראה לי שבזמן שיש לכם, אם תרצו להספיק את כל המקומות הללו, תוכלו לסמן וי בכל מקום שתגיעו ולהמשיך ליעד הבא, מבלי להתרשם ממנ כפי שצריך. רצוי שתצמצמו את הרשימה.

Temporary2

New member
טוב, אין לי הרבה כוח בשעה כזאת,

אבל אני אתחיל: שנחאי->בייג'ין - משהו כמו 10 שעות ברכבת. בייג'ין->שיאן - 14 שעות ברכבת. שיאן->צ'נגדו - 16 שעות ברכבת. אלו הן הרכבות המהירות = יקרות. יש קווים איטיים יותר (שיכולים לקחת פי שתיים זמן). ליג'יאנג ודאלי הן בחבל יונאן. אם אף אחד אחר לא ימשיך מכאן, אני אספק פרטים נוספים מחר. בכל מקרה, דווקא זמני הנסיעות לא נראים לי כמו צוואר הבקבוק בתוכנית שלכם. מה שקריטי יותר הוא הזמן שתוכלו לבלות בכל מקום. בייג'ין למשל שווה ביקור של שבוע, בשנחאי יש מספיק מה לעשות 3 ימים לפחות, את שיאן אפשר לספוג באיטיות במשך 3 ימים גם, והופ ! סגרתם יותר משבועיים (כולל נסיעות). אבל בסה"כ נראה לי שאפשר לממש את התוכנית שלכם, ואם לא תוסיפו הרבה יעדים מעבר למה שכבר ציינת, תוכלו אפילו "למצות" את המקומות.

אמה כ

New member
המון תודה לכוולם!

עזרתם מאוד! ואם תוכלו להמשיך לעזור אני אשמח! כן האמת שאת הנסיעות גם ככה נעשה בלילה... זה יחסוך המון זמן... יותר חשוב לנו לדעת בשביל המסלול את המרחקים... מה ההמלצה שלך על מסלול יפה, טוב, ברגוע ושלא נצטרך באמת לסוע עם יד על השעון לכל מקום?.....על מה כדאי לוותר ועל מה לא?............ HELP...

למעלה