סין והודו

nt2834

New member
סין והודו

טוב אז ככה מי יכול לומר לי בבקשה כמה עולה חודש בסין? מה אפשר לעשות שם בחודש? וכמה אני צריכה לקחת אם אני רוצה לעשות את צפון הודו וסין בטיול של חודשיים (אני יודעת קצר רצח מבאס אבל אני מתחילה ללמוד ..) תודה רבה מראש לכל מי שיענה לי דנדבאד נמסטה

SPnage

New member
סין

לדעתי כדאי לך לבחור מדינה אחת ולהתמקד בה, יודעת תפסת מרובה לא תפסת... לגבי סין בחודש אפשר להספיק רק חלק: בייג'ין, שיאן, מחוז גנסו וקצת מסיצ'ואן, או את הדרום - יונאן וגווילין-ישנגשו. יש כמובן עוד הרבה אפשרויות - מזרח ומרכז סין שפחות מתוייר ויותר יקר, טיבט, מחוז שינג'יאן וכו'. אולי תכתבי מה מעניין אותך לראות ומתי את נוסעת ויוכלו למקד אותך קצת יותר. כמו כן איך את מתכננת להגיע כי אין טיסות ישירות חוץ מהונג קונג. *חודש עולה כ- 500$. המחייה מאוד זולה אבל נסיעות יקרות, אז תלוי כמה מסתובבים.

מאי יוני יולי - איפה זול וכדאי?

היי כמה עולה להגיע לטיבט והאם יש קבוצות מאורגנות לשם? צריך לשם אישור מיוחד או משו כזה? אני מתכנת לנסוע בסביבות מאי - יוני - יולי עדיין לא ידוע תאריך מדוייק את צפון הודו אני רוצה לעשות ואני אשמח לקבל הצעות זולות וטובות לתקופה הזו למשך חודש חודש וחצי תודה לכל מי שיענה

עמית22

New member
תבואי למסעדה שלנו בדרהמסלה../images/Emo140.gif

וסעי לפרווטי ולמנאלי וללה, בכלל הימאצ'אל מקסימה בעונה הזאת וגם אוטארנצ'אל אמורה להיות נעימה אם השמות לא אומרים לך כלום אני מציע להריץ עליהם חיפוש בפורום ולפתוח מפה, ואם חשוב לך להגיע להודו אם כמה שיותר מידע אז ההרצאות בחנויות המטיילים ממש מומלצות.

nt2834

New member
הי מה קורה??

אם היית קורא את הודעתי עד סופה היית מבין שאני לא צריכה הדרכה על הודו הייתי שם 8 חודשים וטיילתי בהמון מקומות בין השאר דרמסאללה דרמקוט מקלוד אל תהרוס לאניל המתוק את העסק שלו בדרמקוט יש לו מסעדה פצצה והיא היחידה שם בעצם סתם אבל איפה שלא תפתח שיהיה בהצלחה ואם יש הצעות של המשך מהודו ליעד אחר אז יתקבלו בברכה תנקיו אברי באדי

shar75

New member
יקיריי חלי ועמית

סניף אחד בדרמקוט, סניף משנה או ליתר דיוק צ'אי שופ בבגסו וסניף בפושקר.... יאללה הודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדוווווווווווווווווווווווווווווו

עבריה*

New member
יש טיסות ישירות

מדלהי ולאו דווקא מהונג קונג ואפשר בהחלט לטייל ברכבות ולא בטיסות שמייקורות את הכל

למעלה