סין או ויטנאם?

דן דן 76

New member
סין או ויטנאם?

שלום לכולם, תוך חמישה חודשים יש לי הזדמנות לרילוקיישן לסין או ויטנאם עם דיור ועבודה. מה נראה לכם עדיף? בסין הייתי בויטנאם עדיין לא. קחו בחשבון שאני סיגנל ואין לי התנגדות ליצור קשר רציני עם בחורה מקומית. מה מבחינת השפה? האוכל? נחמדות האנשים? חיי הלילה? האוכל? איפה הבנות יותר אטרקטיביות וחברותיות? תכתבו כל מה שעולה בראשכם בהשוואה בין שני המקומות? תודה.

GAL426

New member
בהתחשב בעובדה......

שממש כמה שורות למטה,יש בדיוק אותה הודעה שלך,עם תשובות מאנשים, אז אני מגיע למסקנות הבאות,או שאתה סתם טרול, או שבא לך לצאת למסע השתרללות במזרח ואתה אוסף קצת מידע לפני וממציא סיפורים ואגדות בשביל לקבל יחס רציני. בכל אופן,עזוב אותך חרטות,סע לפטייה

דן דן 76

New member
אני לא טרול

ואני לא נוסע למסע השתרללות, אני מנסה לקבל מידע שלא קיבלתי על ההודעה שלי למטה, עברתי את הגיל למסע השתרללות. אני שואל בשיא הרצינות מתוך כוונות רציניות להשתקע בסין או ויטנאם. אני אודה למי שיש לו מידע לגבי שתי המדינות הללו.

banma

New member
אני לא מבין את הקטע בכלל של הבחורות, מה הקשר

ואיך אפשר בכלל לעשות הכללה כזו או אחרת ? יכול להיות שכבר במטוס תכיר מישהי מישראל שתהיה חמודה נורא.. וזהו תפרח בינכם אהבת נצח, חתונה, ילדים ואחלה. אם אתה נוסע בשביל בחורות..אז נראה לי שתקבל בראש, יש הרבה סיניות וויטנמיות שרק מחכות למערבי כמוך, הן מזהות את חוסר הניסיון שלך במהירות...ואז אתה מוצא את עצמך מאוהב, מאושר ונהנה מהחיים...את החשבון תשלם מהר מכפי שאתה חושב. מבחינת כוונות להשתקע...אם יש לך עבודה בסין וקשר כלשהו לעסק של המשפחה פה...אז אני לא מבין גם את השאלה הזו, אם אתה נוסע לעזור לעסק של אבא שלך אז תהיה איפה שזה נמצא...אבל אם אבא שלך רק מייבא מספר מוצרים מסין - לא בטוח שתוכל להועיל לו כל כך וגם בגלל שכל הזמן תהיה עסוק בבחורות מהנושא הקודם. את ויטנאם אינני מכיר...אבל אני מצטרף לקודמי שבעניינים כלכלים ומתוך חשיבה לעתיד - סין זה המקום. בינתיים (וזאת התחושה שלי בלבד) אני חושב שעדיף שתסע באמת לתאילנד. שבוע טוב ושנה טובה שתהיה לך

daniel chn

New member
PATTAYA ....זה המקום !!!

הבחור רוצה סין או ויטנאם....ומתעניין רק בבחורות.....לא ברור במה הוא הולך לעסוק שם ?...האם בשליחות של חברה מסויימת או עצמאית ?...ויזות,אשרות..כלל לא מעניין אותו.. השאלה לא נשמעת רצינית...ולא מתיחסת ספציפית לנקודות מסויימות..אבל בהצלחה !

דן דן 76

New member
אני הולך לעבוד שם בחברה של אבי

לגבי ויזות ואשרות אני שולט בעניינים. בואו נעזוב את נושא הבחורות. איפה יותר טוב להעביר תקופה מהחיים בסין או ויטנאם? איזו שפה יותר קל ללמוד? איזו מדינה יותר יפה? איפה היחס לזרים יותר טוב?

GAL426

New member
טוב.....

עדיין השאלות שלך מפוזרות,מה זה איזה מדינה יותר יפה? היופי בעייני המתבונן..... איזה שפה יותר קל ללמוד? אחד יגיד לך סינית ושני יגיד לך ויאטנמית,מה תעשה? לגבי השאלה של יחס לזרים,אז לא עבדתי בשתי המדינות,סתם טיילתי, בשתיהם הרגשתי בפלנטה אחרת,בויאטנם הרגשתי אפילו קצת ניכור,יכול להיות שהטראומה שלהם מהאמריקאים לא עברה-ולא תעבור,אבל בלי להיות מומחה גדול,לא נראה לי בכלל הגיוני לעשות השוואה בין המדינות, סין היום עושה צעדים גדולים להיות המעצמה מספר 1 בעולם,עם כל הטוב והרע בכך, ויאטנם עדיין מדינת עולם שלישי, אבל שוב,רק טיילתי שם כמה שבועות, לגביי הבחורות:) סיניות מדהימות,ויאטנמיות מדהימות+חזה:)

אתה שואל שאלה מאוד קשה.

אני לא חושב שמישהו יכול לתת לך תשובה על השאלה הזו כיוון שאין כאן אף אחד שחי גם בסין וגם בויאטנם. אני משער שיש כאלה שטיילו בשני המקומות, או גרו במקום אחד וטיילו בשני, אבל טיול זה אף פעם לא כמו לגור (איך אני יודע? יש המון מטיילים שאוהבים את סין...). אני יכול להגיד לך שהשפה הסינית קשה, וישנם מקומות נידחים שאם אתה לא יודע סינית אתה לא תוכל להסתדר (מן הסתם בשנזן אפשר בקושי, אבל תצפין קצת ואין לך סיכוי). אני יכול להגיד לך שיש באיזור המון מערביים שיש להן נשים\חברות\פילגשים סיניות, כך שנראה שזה אפשרי. מצד שני אני יכול להגיד לך שיש לא מעט שנגעלים מהנשים הסיניות ואורח החיים שלהם (גרפסים ושיער בבית השחי למשל). מכיוון שאני לא מכיר את ויאטנם או ויאטנמיות, אני עדיין לא יכול לענות על שאלותך. וגם אם תשאל אותן 20 פעם בפורום, זה לא יעזור.

jeshu

New member
אין כזה דבר יותר יפה... זה פשוט סובייקטיבי. טיילתי בויטנאם לפני כמה שנים - מילה לא הצלחתי ללמוד...אבל היום כשאני יותר מנוסה אולי אצליח ללמוד קצת יותר אם אגיע לשם שוב.מה שכן,השפה נכתבת כיום בכתב לטיני ולכן אחרי לימוד כמה חוקים פשוטים היא קריאה ביותר.השפה הזו היא סלט של סינית (לא יודע איזה סוג),קמרית (השפה הרשמית של קמבודיה) ועוד שפה (נדמה לי צ'אמית).לא יודע אם זה עושה אותה לקלה או מסובכת יותר. בנוגע לשפה עצמה - סינית אתה יכול גם לקחת קורס בטכניון,באונ' העברית ובעוד אוניברסיטאות.קורס שבו ישתמשו בכתב לטיני.לקרוא סינית כנראה לא תלמד - זה קשה. מה שכן בויטנאם היו צרפתים ואמריקאים וכן אפשר להסתדר ולמצוא מישהו שמבין אנגלית (או לעיתים צרפתית,לא שאני יודע אבל אני יודע כששואלים אותי אם אני מבין צרפתית). מה שכן - במקום להתלבט בנושא סע לטייל שם.חודש בויטנאם ועוד שניים בסין.זה לא כמו לגור,אבל תלמד משהו ותהיה קצת חכם יותר בנוגע לשאלות שלך.

למעלה