סימפסון ויהודים

חדף

New member
סימפסון ויהודים

בפרק האחרון, שבו ג´ק אומר שהוא יהודי, התחלתי לחשוב על כל מעורבותם של יהודים בסדרה, והגעתי למסקנות לא ממש חיוביות. ממה שאני זוכר המצב בכלל לא טוב. הדמות היהודית הבולטת היותר היא כמובן קראסטי, שהוא בלי ספק אחד האנשים היותר אנוכיים ומושחתים בעיר. גם אבא שלו וכל הזכרונות מילדותו לא ממש חיוביים. האיזכור היחיד שזכור לי לישראל גם הוא רע מאוד (כשאמרו לאן הולכים כספי המסים של ארה"ב). מישהו זוכר דברים נוספים? ובאותה רוח, מישהו זוכר מוסלמים בסימפסון? אני לא יכול לחשוב אפילו על אחד...

ממממ

ראש העיר הוא יהודי?! או אוהב ישראל? בפרק שהומר עבר לעבוד אצל הסקורפיו הזה כולם אמרו שלום בשפות שונות וראש העיר אמר "שלום"

Hockeytown

New member
יש את הרבנים הראפרים

דרך אגב אני חדש פה, אז שלום לכולם! בתחילת פרק אחד, היה בטלויזיה רבנים ששרו: Don´t eat pork, not with a knife and not with a fork ואז הומר שאל את מארג´ אם הם יהודים, ואחרי שהיא אמרה לו לא הוא צעק: woo hoo ואתחיל לאכול חזיר. חוץ מזה בפרק שלהומר היה התקף לב, הוא בא לבקש כסף מהרבי וכמה תמונות אחרי זה, הומר שיחק בסביבון (שהיה כתוב עליו בעברית).

אההה היה גם הקטע

שבארני לקח להומר את האוטו והוא היה בניו יורק או משהו כזה אז בדרך לניו יורק בארט ראה קבוצה של דוסים בברוקלין הוא היה בטוח שאלה זיזי טופס :) כעיקרון אין דיעה חיובית על יהודים הקצנה ברוטאלית :)))

nonickdude

New member
יש פרק בעונה ה13../images/Emo62.gif

יש פרק: TENNIS THE MANECE, שקנט ברוקמן מתבלבל במשפט שהוא אמור להגיד ויוצא לו המשפט: "I am iraqi" והומר אומר לו "Get off my property" בכעס. יש קטעים על מוסלמים

haimgl

New member
לא ממש אוהבים שם יהודים

ועושים אותם שם אנשים רעים ומושתחתים. לדוגמא קראסטי שעליו דיברתם קודם, ויש גם את גברת גליק (שם יהודי) שהיה איזה פרק שבארט עבד אצלה שהיא נתנה לו חצי דולר לכל היום ועשו אותה שם אשה רעה נורא. ובפרק ששוללים להומר את הרשיון אז העו"ד שלו מדבר איתו על זה שהשופט שניידר (עוד שם יהודי) שופט רע ומניאק.

shootme

New member
היה עוד משהו...

בפרק שבו קראסטי מגלה שיש לו בת, הוא שואל אותה אם אמא שלה היא דיילת ישראלית. חוץ מזה באותו פרק קראסטי נזכר שהוא הציל את סדאם חוסיין מנסיון התנקשות. אגב - פעם ראשונה שלי פה אז שלום לכולם.

פלאשוגע

New member
והיה בפרק שהאישה של נד פלנדרז מתה,

אז אח"כ בכנסייה להקת "הרוק הנוצרי" שרו שיר והזכירו את התנ"ך רק במילים אחרות, אז מישהו (אני לא כ"כ מתמצא בשמות) בפנים קצת מודאגות אומר "זה התנ"ך" אז איש שישב לידו (אני מזכיר שאני לא מתמצא בשמות ואני גם לא כ"כ זוכר ת´פרק) "לא נורא" או משהו כזה וה"לא נורא" הזה אומר דווקא לדעתי שנאה ליהודים. והיה בפרק "הנוכלים" שבארט והומר התחזו לקבצנים וכדומה אז בארט התחזה לדתי עם כיפה מבקש נדבות לבר-מצווה. אם דעתכם שונה משלי, או שהיו לי כמה טעויות אז תתקנו אותי.

למעלה