סימס סופרסטאר

ליאתגל

New member
סימס סופרסטאר

מתי הוא יוצא בארץ?. או שהוא כבר יצא?.. ואם כן כמה הוא עולה?... ודרך אגב אם יש לי את כל החבילות חוץ מליבינג לארג ואנלישד שלא התקנתי כי כבר המחשב לא זז זה תופס לי מלא מקום... אז זה ישנה משהו בסופרסטאר יעני יהיו חסריפ פרטים או משהו?

שמוצה

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo29.gif

נו בואו לצ'אט בואו לצ'אט בואו לצ'אט! מה קרה לערבים החושניים האלו שהיינו בצ'אט על עד שעות מאוחרת מדברים על הא ועל זה (שו?
) קיצר, בואו!!

elcool

New member
אני באתי ואף אחד לא היה

עברתם לחדר אחר או משהו?

המשחק עולה...

140 ש"ח,וחוששני שאין לך את הדרישות המינימליות אם זה לא עובד על מה שיש לך...לא יחסרו לך פריטים,זה עלול לא לעבוד לך בכלל...סורי... אני מציעה לך להחליף דיסק קשיח או משהו אבל אני אגיד לך את הדרישות המינימליותשצריכות ליהיות לך...: כונן סי די או די וי די בעל מהירות של 4* (כפול)מקום פנוי בדיסק הקשיח:1.12 ג'יגה. 128 אם בי רם זיכרון. מעבד 450MHZ מערכת הפעלה:ווינדוס:95,98,2000,מילניום או אקס פי. מקלדת,"עכבר".סימס1(בסיסי) וכל השאר שטויות(אם בכל זאת הכל טוב אבל זה עדיין לא עובד,תכתבי לי במסר ואני אנסה לעזור לך) בהצלחה!!!

ליאתגל

New member
אז ככה.

כל מה שרשמת הדרישות המינימליות יש לי במחשב ואפילו יותר מהם... פשוט אחרי שאני מתקינה את כל החבילות עכשיו זה בסדר כי אין לי את האוס פרטי ואת אנלישד ואם הייתי שמה אותם זה היה עובד אבל אייט יותר אז אם אני עכשיו מתקינה את סופרסטאר זה יעבוד טוב לא?.... אצלי זה עולה דרך אגב 129 שקל... תודה

למעלה