~סימס הכי שווה !!!~

Foxy girl

New member
~סימס הכי שווה !!!~

מי אוהב בכלל סימסיטי תגידו ?? סימס זה המשחק הנמכר ביותר בעולם והכי מצליח שיש !!!!!!!!! אז למה אתם כל הזמן מדברים על הסימסיטי הזה ?? מה כל כך מעניין בו ?? לא יוצאים בו חבילות חדשות בכלל, ובסימס עומדת לצאת החבילה ה-6 !! תעשו טובה...

kyle

New member
בקשר לשאלה הראשונה...

"מי אוהב את סימסיטי?" אני חושב שהתשובה ברורה מכיוון שכפי שאמרת, כולם מדברים עליו.
ואם כבר נכנסנו לנושא החבילות תוספת, לדעתי זה די טיפשי להוציא כל הזמן חבילה נוספת, כי אם אין לי את המשחק המקורי אני לא יכול לשחק בהן, וגם כל תוספת מביאה חפצים אחרים שאין בתוספת מתקדמת יותר. מה שאומר שאם אני רוצה לשחק בסימס עם הכי הרבה דברים אני צריך לקנות את המשחק המקורי פלוס כל התוספות במחיר מלא... לא חבל!?
הם היו פותרים הכל אם הם היו מוציאים עוד משחק, שבו יש את כוווול התוספות... לי נמאס מהסימס בדיוק שלושה ימים אחרי שראיתי אותו אצל חבר שלי.

Logan16

New member
ילדונת

הסים הכי נמכר מבלי להיות מסחרי הוא סימסיטי 2000 שהיצלח כל כך עד שהיה לו כבר ב95 מפות של ישראל כתוספת למי שרצה סימס נחמד והכל אבל אחרי החחתנת הכלת לים לסקי קנית הכל בקנין יש לך 3 ילדים הורדת את הטמפטים המכוערים ויש גם קומה שנייה ומתו לך כל האוגרים מה כבר נשאר לעשות ?

Sפיידי

New member
מי את

שתגידי לאהוב? זה פורום משחקי SIM עדיין לא שינו אותו לSIMS! אז בבקשה... די עם השטויות אם את לא אהובת סים-סיטי אל תעירי לאנשים שכן אוהבים אני לא אמרתי לך שום דבר על הסימס נכון? למרות שהוא לא המשק האהוב עליי ביותר.

reshef

New member
לא הייתי נסחף לתחרות

כל משחק בסדרת סים סיטי שבר שיאי מכירות חדשים. סימס גם הוא שבר שיאי מכירות אבל בעיקר בגלל העובדה שהוא משחק המחשב היחיד בעולם שפונה גם לבנות, וגם היחיד מסוגו. אין עוד משחק סימולציה של בני אדם. בקיצור, אין ממש סיבה להשוואות פה, אם כבר אז היה אפשר להשוות איכשהו בין סיםסיטי לטרופיקו או לרולר קוסטר טייקון, ובין סימס ל... אה.. אין להם מתחרים..

Dying degrEe

New member
ועוד דבר קטן ששכחו לציין

העובדה שקיים סימס יוצאת מהעובדה שכולם אהבו את סימסיטי 2000-3000.. הגיון פשוט.

למעלה