סימס בחופשה.....

פלפי

New member
סימס בחופשה.....

היי יש לי את הסימס בחופשה סוף סוף אבל לא קלטתי מה אני אמורה לעשות שם למישהו בא להסביר לי???? תודה מראש לכל מי שיטרח ויענה ומי שלא אז לא!

nicky28180

New member
אני ינסה להסביר

1. בסימס החופשה את יכולה לנסוע לחופשה עם הסימס שלך. אם את רוצה לראות את מקומות החופשה לפני שאת מעבירה את הסימס שלך לשם את יכולה ללחוץ על העיגול שמופיע בראש המסך (איפה שיש עוד עיגולים שמאפשרים לבנות סימס ולמחוק את הבתים בשכונה וכו´) ואז את מקבלת את חלקות החופשה את כמובן יכולה ללחוץ על חלקה אחת וככה תוכלי לראות מה יש שם. (יש לך חופשות במקומות מושלגים,ביער ובחוף הים). כמובן שתוכלי גם לבנות לך מקום משלח אם את רוצה בדיוק כמו שבונים בית. 2. אם את רוצה לקחת את הסימס שלך לחופשה את פשוט צריכה להתקשר בכדי להזמין הסעה לחופשה. לא כמו בסימס ´הוט דייט´ שיש לך אפשרות ללכת רק עם אחד מהסימסים שלך, בחופשה את לא יכולה ללכת לבד אלא עם כן הכנת רק סימס אחד ולא זוג. * כמובן שכדי להעלות את המשחק את צריכה את הסימס הראשון שהוא לא התוספות (the sims). מקווה שעזרתי

ettyshp

New member
סימס בחופשה

כשאת רואה את השכונה יש לך עיגולים כחולים למעלה ויש אחד עם עצי דקל תלחצי עליו ואז תוכלי לבנות בתי מלון. כדי להוציא אנשים לחופשה תתקשרי בטלפון להזמין את הגיפ של החופשה

למעלה