סימסית...

סימסית

New member
כמה עובדות על אייל גולן:

נולד בשם:אייל ביטון תאריך לידה:12.4.1971 ברחובות-ישראל ז'אנרים:ישראלי מוסיקה:מזרחית(ים תיכונית) אמא:תמניה אבא:מרוקאי(כמוני...) דיסקוגרפיה:ליחשה בלילה,הופעה חיה,בלעדייך,חייל של אהבה,הסתכלי אלי,עם אתניקס(הלהקה האהובה עלי!!!),צליל מיתר,ואני קורא לך,ו...חלומות!!! הקדמה:(את הביוגרפיה ביום אחר...). אייל גולן הוא ללא ספק הזמר המזרחי המוביל של תחילת שנות ה-2000. גולן,שפרץ עם אלבומו השלישי,בלעדייך,בישר מהפכה מוזיקלית שהתחוללה כאן בסוף שנות ה-90. שלוש שנים לפני יצאת אלבום זה הוא סומן ע"י יודעי דבר בבראנז'ה הים תיכונית ככשרון שישבור שיאי הצלחה. לאחר שני אלבומיו,לחישה בלילה והופעה חיה,שהצליחו חלקית(הראשון היה כשלון והשני מכר מעל 30 אלף עותקים),גולן פרע את השטרות. בלעדיי מכר מעל 120 אלף עותקים תוך שלושה חודשים. הלהיטים מתוכו"צאי אל החלון""לב של גבר"ו"בלעדייך" הפכו אותו לכוכב פופ לוהט ומושא לחיקויים. היום הוא נחשב לכוכב עם להיטי ענק כמו"דמעות"(שזאב נחמה כתב בהקדשה לחברה שלו לשעבר שנפטרה מסרטן),"יפה שלי"ועוד.... הוא הופיע ברחבי העולם האולמות כמו ה"אולימפיה"בפריז. כל פעם אני יגיד חלק אחר בביוגרפיה שלו!!! ביי ולילה טוב!!!

Prince Yoni

New member
אנשיםםםםםםם../images/Emo66.gif

לסימסית
אנשים תודו לסימסית על הכל, על התמונות , הכתבות, והמידע העשיר! ועוד יהיו עוד בהמשך!
אז תודה לסימסית

סימסית

New member
פרק ביוגרפיה נוסף...

אייל גולן נולד ברחובות כאייל ביטון. הוא החל לשחק כדורגל ב"הפועל מרמורק"ברחובות והשירה שימשה כתחביב. בגיל 18 לכד את אוזניו של היוצר ציון שרעבי. גולן הופיע בארוע משפחתי ומכר משותף הכיר בינו לשרעבי. התוצאה היתה "דוניה פני מלאך"(שמוכר יותר בביצוע של הזמר נתי לוי שהקליט אותו כמעט במקביל). השיר יצא כסינגל לרדיו ולא מאוד הצליח. זה להיום,מתי שיהיה לי זמן אני אכתוב עוד! בינתיים הינה האתר שניסיתי לתת לכם אתמול,אבל הוא לא הצליח ולא היה לי כוח לרשום אותו שוב... ביי!

סימסית

New member
יעני סימסית?

מכירה את המשחק סימס?שבונים בתים ואנשים ושולטים בחיים שלהם?אני חולה על המשחק הזה ושמי קרוי על שמו...

למעלה