סימסיטי

לריסה92

New member
סימסיטי

יש לי סימסיטים ואני גרוע מה גרוע?! על הפנים אני בכלל לא טובה איך משחקים קצת הסבר מישהו...

dandiel

New member
היי

תערכי חיפוש עם הערך "dandiel" (זה אני...) ותמצאי כל מיני הודעות עזרה שהשארתי לאנשים. אני מקווה שזה יעזור. אם לא, את מוזמנת לפרט במה את מתקשה, ואני אנסה לעזור. (אגב, את הבת הראשונה שאני מכיר שמשחקת בסימסיטי. כל הכבוד!)

לריסה92

New member
תודה! ויש הפתעות בחיים..

אז לא נורא יש לי הרבה בנות בכיתה שמשחקות בזה..:) תמיד אפשר להיות מופתע וראיתי זה די עזר תודה!

gal56

New member
נכון

כולם גרועים! סתם סתם! יש כאלה טובים אבל באמת כמעט כולם גרועים!

זה כל הכיף במשחקים האלו... לא משנה

מה תעשה לעולם לא תצליח להיות טוב בהם... בשביל זה יש קודים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shmulik15

New member
לא נכון בכלל

צ'יטים הורסים את הכיך שבמשחק, חוץ מזה שאני משתפר לאחרונה

dandiel

New member
אם אתה קונה משחק

בשביל לשחק איתו עם צ'יטים, אז או שיש לך יותר מדי כסף, או שאתה דביל ברמות רציניות. אני הייתי מהמר על האפשרות השניה. וזה לא נכון להגיד שכל מי שמשחק בסימסיטי הוא גרוע. בהתחלה כולם גרועים. לאט לאט צוברים ניסיון, ולומדים להנות מהמשחק. אתם יכולים לראות תמונות של העיר שלי בגלריה.

gal56

New member
אני..

זה מה שאני חושבת על ציטים ןהןרדותQ!!!
1.הם הורסים ומשבשים את המשחק.
2.הורסים את הצורך לקנות חבילת הרחבה...לדוגמא: סופר סטאר!
מי שמתכוון להוריד את התמונה שמעלה לך כוכבים לא צריך לקנות אותה..
3.מקסיס נתנו לנו רהיטים טובים...למה צריך עוד?
זה סתם תופס מקום במחשב.

gal56

New member
שכחתי לכתוב מה רע בציטים

1.המטרה בסימס זה להשיג כסף...אז אתם נותנים ומשלימים את המטרה?!

לריסה92

New member
בקשר לאתר...../images/Emo10.gif

באתר במדריך הסקינים לא מצליח לי להוריד את חלק 1 וחלק 2.... מקווה שתתקן את זה מהר!!!!

בקשר ליצירת

סקינים לא היבנתי עדיין כלום-----------איך אני מלבישה תעזרולייייייייייייייייייייייייייייייייי------אי אפשר להבין את המדריך בהההההההההההההההההההההההההה..............כן אני נורמלית

לריסה92

New member
לאן?

הצלחתי ואני לא יודעת לאן להכניס אותם ז'תאמרת את חלק א ו-ב אז לאןןן???

ושוב תעעעעעעעעעעעענננננננננננוווווו

ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ולא אני

למעלה