סימני שאלה

סימני שאלה

מישהו פה ראה/רואה את הסדרה?

אני למרות שאני לא אוהב סדרות ישראליות החלטתי לראות ות'אמת אני מוצא שם קצת מעניין, ואולי קצת להשוות ולהכחיש דברים ביני לבין עצמי...

רות014

New member
ואוו ישן טיילים.. ראיתי את זה בדיוק שהייתי

באמצע היציאה

פיטרמן

New member
ראיתי אותה לא מזמן

הסדרה עוסקת רק בחיים האישיים של היוצאים שהסיבה ליציאתם לא ממש ברורה, ציפיתי שהיא תעסוק פה ושם בשאלות באמונה אבל התאכזבתי מהבחינה הזאת.

הבחירה של ערוץ 2

לעסוק בסדרות כאלה אפילו ללא הכלת שאלות אמוניות יפה בעיני..

ערוצים מסחריים אמורים לדאוג לכיסם של המשקיעים בהם.לא בחפירות על שאלות אלוהות מדע ואמונה.בשביל זה יש פורומים יעודיים לאנשים ששאלות אלה בוערות בהם

הבחירה משמחת אותי

אבל לא רואה שום סיבה להגדיר אותה כיפה.

אם החלק השני היה קשור לדברי, לא הבנתי איך זה קורה.

החלק השני מיועד לפיטרמן

קשה לשרשר כשלקוח מטריד אותי ומתעקש שאני אעשה את עבודתי

פיטרמן

New member
לא ביקשתי חפירות

אבל לפחות משהו על קצה המזלג. הרי בין היוצאים עצמם יש הבדלים בשאלות שגרמו להם לא להאמין או שעוררו את הספק אצלם אז זה מתבקש ביותר שתהיה התייחסות כלשהי לזה. מה שמשתמע מהסדרה זה שלרוב היוצאים פשוט לא בא על הדת או שעברו התעללות כלשהי שגרמה להם לשנוא את הדת, אבל מה עם אלה שחקירה שכלית הביאה אותם לצאת?

כי עם כל הכבוד

כמות היוצאים תדגדג את הרייטינג כמו שפתית שלג בודד ישנה תחזית באלפים...

רוב הצופים הם חילונים שהדבר היחיד שמעניין אותם זה האם הרב נגע בילד/ילדה במסגרת הישיבה/אולפנה.או האם האבא כיסח במכות את הבן או הבת כשהוא תפס אותם קוראים ״ראש אחד״.

דמות של יוצא מחשב בתרשימים את האפשרות שאלוהים לא קיים בגלל מסלול תנועתם של האטומים בשרידים של דינוזאור עלום מזנזיבאר תעניין במקסימום סטודנטים לפיזיקה בטכניון.

פיטרמן

New member
לא ביקשתי חפירות

אבל לפחות משהו על קצה המזלג. הרי בין היוצאים עצמם יש הבדלים בשאלות שגרמו להם לא להאמין או שעוררו את הספק אצלם אז זה מתבקש ביותר שתהיה התייחסות כלשהי לזה. מה שמשתמע מהסדרה זה שלרוב היוצאים פשוט לא בא על הדת או שעברו התעללות כלשהי שגרמה להם לשנוא את הדת, אבל מה עם אלה שחקירה שכלית הביאה אותם לצאת?

כמעטית

New member
ראיתי

אבל, אני לא פונקציה כי אני רואה את כל הטראש שבטלוויזיה. אבל, לפחות אני מודעת שזה טראש, ובעולם הלא וירטואלי אני מכחישה כל קשר לאח הגדול וחבריו.
בכל מקרה, ראיתי אותה כשהיא שודרה ומאד אהבתי.
אני לא מגיעה מהעולם החרדי, אני לא ידעתי להבחין כמה באמת מציאות וכמה באמת הגזמה.. ואשמח לחוות דעת מהצופים החרדיים לשעבר.

שראליס

New member
אהבתי יותר את מרחק נגיעה

אף שאינו עוסק ביציאה בשאלה אבל עוסק הרבה בהלך רוח החרדי

למעלה