סימני זיהוי

natrock86

New member
סימני זיהוי ../images/Emo54.gif

בקשר להופעה ביום שישי... מי שיודע שהוא בטוח מגיע, תשאירו הודעה ותגידו איך אפשר יהיה לזהות אתכם כי אני לא יודעת איך אנשים נראים אז זה כולל, כובעים, מעילים, חולצות, מכנסיים, תיקים, מכוניות, חיות מחמד שאוהבות את גלעד וכל דבר שיהיה עליכם ויאפשר זיהוי אני למשל אחבוש כובע לבן עם פסים אדומים :) רק מעניין איך אני אצליח לזהות את גלעד

איף

New member
עוד לא ברור מה אני אלבש

אבל אני אהיה בקרבת הבמה...יחד עם אנשי הפורום. יותר פשוט... תחפשי איפה יש הכי הרבה רעש...זה אומר שאריאלה ו/או עדי ו/או אורעד שם... ושם נמצאים אנשי הפורום. וכמובן שגם תומר *אההם אההם* יגיע להופעה וישמש איזושהי פינה קטנה של שפיות בין האנשים המשוגעים (אהההם אריאלה) שיהיו שם.

תומר../images/Emo35.gif שפוי../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

מתי הוא קיבל שפיות ואני פיספסתי את זה

מיום ליום

יותר ברור לי שלצערי להופעה הזו אני לא מגיע חברים שלי מצפים לחגוג קצת ביום שישי בערב לפני שאני הולך לקורס

אריאלה? משוגעת?

נו טוף
אמממ איך תזהי אותנו, נטלי? תאמיני לי שזה לא יהיה קשה... אנחנו נהיה אלו בקידמת הבמה, בשולחן האמצעי [כנראה, אם נגיע בזמן] שעסוקים בלכתוב את פרטי הפורום על 5 כרטיסי ביקור [
] ולחלק אותם לאנשים. לא יודעת עדיין מה אני הולכת ללבוש.. וחיות מחמד? אמממ לא.. עדי לא באה הפעם
ותומר--->

morrrrrrrrrr

New member
נצל"ש גלגלצ מחלקים כרטיסים לגלעד

שמעתי עכשיו בגלגלצ שהם מחלקים כרטיסים להופעה של גלעד ביום שישי תתקשרו
זה נשמע לי שווה

אני כנראה אגיע עם חבורה של מטורפים

ולא, לא אנשי הפורום... ממממ, אם אני אמצא את הטוניקה שלי אז אני אלבש טוניקה לבנה וג'ינס...

natrock86

New member
תגידו באמת...

איך נראות הופעות של גלעד? כאילו.... אף פעם לא הייתי, זה נראה כמו הופעה של היהודים? או כמו הופעה של רמי קליינשטיין והפסנתר? חחחח נו אני קצת לא שפויה אז אל תצחקו ותענו

זה נראה כמו הופעה של גלעד../images/Emo187.gif

מלא אנשים בקהל
בקדימה עדת המעריצות של אביב |תעשה לנו ילד| כהן ושל ניר|תעשה לג'סמין שניצל| גבע וגם כמה של גלעד |תעשה להם טוב| שגב לגבי עדי|תעשה לנו הכירות| אני עוד לא יודעת .. בכל אופן ככה נראה הקהל .. על הבמה אם לא הבנת - גלעד על השירה אביב על התופים ניר על חשמלית(אלל"ט) ועדי הוא הבאסיסט החדש.. בהופעה עצמה יש שירים מגניבים
ולרוב ההופעה מתחילה ב"הבזק" (מחווה לגיא
) בקיצור יש אחלה אנרגיות - זאת לא הופעה שקטה שבה כולם יושבים ומוחאים כפיים וצועקים "צבעים של בדידות" (ע"ע עברי והשירים החדשים) וזה גם לא היהודים זה משהו מקסים באמצע

איף

New member
../images/Emo6.gif

סיכום מדוייק! חוץ מהשניצל- שכחו מזה! לא יהיה שלט כזה

כפרע,

את זוכרת מה התנאי שלא יהיה את השלט, כן? הדף והעט יהיו לי בתיק למקרה שתחליטי להיות |תרנגולת| [חה חה, דו משמעות שכזו
]

איף

New member
חחחח הצחקת!../images/Emo6.gif

יסמין חושבת פעמיים אם היא מגיעה להופעה

orguy

New member
תזהו אותי לפי...........

שיער לבן קצוץ וחלק, יפה כזה!!!!

למעלה