סימני היכר.

פאמקי

New member
סימני היכר.

האם קרה לכן שישבתן באוטובוס/ נכנסתן למכולת השכונתית/ השתתפתן בהרצאה... ומישהי נכנסה ומאוד מצאה חן בעינכן אך לא העזתן לפנות מהחשש שהיא "לא משלנו"? האם יש "סימני היכר" מוסכמים ללסביות? ואם לא, האם אתן חושבות שכדאי שיהיו? מהן הרעיונות שלכן לסימן כזה?

פאמקי יקיירתי:)

א האמת יצא לי לתהות... למשל הסטודנטית שלימדה את אימי מחשב... אני זוכרת שכן ניסיתי קצת כשהחמאתי לה שבאה עם משקפיים ולא עדשות.. אבל אני לא חושבת שהיא קלטה תרמז... ב אם תיכנסי לבלוג של ronigirl25(הוא מופע בחתימתי) תיראי שהיא כתבה על כמה שהדייאדר למעשה מת, באחת הרשומות שלה. משעשע למדי ובכלל מדובר בבלוג שאני ממליצה עליו בחום!

פאמקי

New member
ועדיין...

לא אמרת את דעתך! לא ענית על שאלותיי. מעניין אותי מה דעתכן על כך.

אממ למעשה פאמקי אני לא ממש יודעת...

כן ולא לא וכן... אבא שלי טוען שהוא יכול לזהות הומו אך לסבית קצת פחות..... מצד שני הוא מהמר על כמה וכמה בחורות האם הן לסביות או לא... בקיצור הוא טוען שאפשר לזהות... אני אישית לא בטוחה שאפשר תמיד... זה הרבה עניין של מזל ואינטואיציה.. חוץ מזה שאומרים שכל בחורה היא סטרייטית עד שהיא לא, נכון?:)

הרבה זמן לא קרה לי :)

זוגיות והכל...
אך לשאלותייך.... בהחלט קרה לי, והייתי מאוד מתוסכלת.. לרוב כשזה קורה אני פשוט מפלרטטת מעט עם האישה, מנסה לראות את התגובות שלה. למרות שעם נשים זה בעיה, כי אנחנו נעשה הרבה בשביל מחמאות... או בשביל שנרגיש שרוצים אותנו.. גם אם זה אישה... לא קרה מזה שום דבר... יכול להיות כי הן היו סטרייטיות.. יכול להיות שאני מאוד גרועה בפלירטוטים.. לא חושבת שיש סימני הכר ללסביות. אולי עצם היותן במועדון/פאב של גייז (למרות שגם זה לא מבטיח כלום). אני רואה נשים לסביות, ואני חושבת שלא הייתי מנחשת שהן לסביות... כן. לא שהרדאר שלי מקולקל. אני חוששת שנולדתי בלעדיו... אני בלימודים, בין חברות ללימודים, תמיד הייתי אומרת שאני לסבית (כמובן כשזה עולה או מתבקש, לא סתם ככה). למקרה שמשהי שומעת... והייתי הולכת עם סיכת גאווה, מקווה שיראו ויבינו... אולי באמת ללכת עם סיכת גאווה, או כל פריט אחר עם דגל הגאווה, יכול להיות סימן הכר טוב. אני יודעת שאני הייתי מאוד מודה על סימן כזה, ולא להשאיר את ההכרות עם נשים רק למועדונים או אתרי הכרויות... יום קסום וגשום לכולן :)

vulkan10

New member
פאמקי,ומה דעתך?לך זה קרה?מה את חושבת על"סימני

סימני הכיר?

ואם....

ואם היא היתה מוצאת חן בעיני ואם היה ברור לי שהיא משלנו, נראה לך שהייתי מעזה לפנות אליה? הייתי נורא ביישנית פעם
(היום כבר לא רלוונטי). סימני היכר? לדעתי, זה בא עם הנסיון והותק. ממרום שנותיי אני יכולה לומר שהיום יש לי עין ביונית עם קרן לייזרית, מכ"מ משוכללית שאפילו אחמדינג'ד (ימח שמו
) לא היה מתבייש בו!. יום נעים לכולן, אלפא ה

פאמקי

New member
אלפא??

ביישנית? את?? מפתיע לגלות כמה הכתיבה אינה משקפת... אם הייתי צריכה לנחש, הייתי משערת שאת הראשונה הבטוחה, ה"חצופה" ללא עכבות שתפיל כל אשה עם השנינות המרושעת... שמסתירה בתוכה לב רך ורחום
. ובקשר לתשובותיי... האם יש "סימני היכר" מוסכמים ללסביות? חייבת להודות שכשאני מגדירה זאת בקול רם, זה מעלה בי לרגע קונוטציה שלילית... אך כמובן שזה מתוך בחירה חופשית, ממקום גאה שמעוניין ליצור חברויות בתוך קהילה. שלשמחתי, אינה בולטת בשונותה. אין לנו קרניים ולא זנב. ועל כן, אני חושבת שסימן כזה, היה מעשיר את עולמנו החברתי (לא מחייב לשם זוגיות). השנה קיבלתי שרשרת מזוג חברים שלי, עם שני ונוסים
. אז זה לא ישר קופץ לעין (לא יעבוד בשלב האוטובוס...
), כי זו שרשרת עדינה, אך לאחר זמן, מצליחים לראות. לרוב אלו סטרייטיות, אז לרוב הן מתעלמות. ד"א, בעבר, סימן שני הונוסים, סימן 'פמניזם'. אח"כ זה השתנה וכיום שני ונוסים מסמלים 'לסביות' ושלושה מסמלים 'פמניזם'. רעיון השרשרת הוא מקסים כי הוא לא מאוד בולט ומתריס, ועדיין מאפשר לפתוח שיחה בעניין. וגם את רעיון דגל הגאווה על התיק- אהבתי.

../images/Emo88.gifוואללה קלעת בומבה!!

כתבתי שפעם הייתי ביישנית. פעם בגילגולי הקודם.. אתן מדברות על שרשרות, עגילים, צמידים, קולרות לכלבות... אני, בינקותי, אם הייתי רואה מישהי עם סומבררו בקוטר שני מטר בצבעי הקשת, לא הייתי מזהה. אפילו אם היא היתה פונה אלי הייתי עונה לה את השעה ומדברת איתה על מזג האויר. אפילו אם היתה מתנפלת עלי בנשיקות (כמו שקרה לא פעם) הייתי אומרת לה שהתקמט לי הצווארון. אפילו אם היא היתה פותחת את ה...אחחח..אני באמצע העבודה. די תפסיקי. מי אמרה תפסיקי? אני . טוב. אלפא. כן. ה

הלוואי והיה סימן היכר...היה הרבה יותר קל

לכולנו :) זו בדיוק הבעיה לאנשים ש"לא יצאו מהארון"...חייבים ללכת למקומות שהם נטו ללסביות כי אם לא,...אז איך תכירי ? אולי יש לכם פה סטראט-אפ... צריך להתחיל לעבוד על סימן היכר.. :) אני בעד.

אוףףףף

זה הרי כל כך מתסכל כן ...לא...אולי.... אני מסתכלת אם היא "סימנה" את עצמה או קישטה את עצמה בסממן צבעוני של גאווה אני מכירה מישהי שהרצועה של הכלבה שלה היא בצבעי הגאווה. אם זה בפייסבוק, אני מסתכלת אם יש לה בקבוצות משהו קהילתי אם מתפתחת שיחה, אני מנסה לזרום לשיחה נישתית לי יש סיכה שקניתי ברובע הגייז בברלין, ואני דואגת שהיא תהיה על התיק

karina27b

New member
זו שאלה קשה

למי מאיתנו זה לא קרה ??? ואם אני ידבר על עצמי זה קרה לי והרבה מה גם שאני ממש לא פלרטטנית גדולה אני אפילו דיי ביישנית ולכן אני גם לא מתחילה בכלל אני גם דיי מסובכת חח ולשאלה אם יש סימני היכר ללסביות ?? אם יש אותם אני לא מוצאת אותם אבל הםפ קיימים בסופו של דבר אוליי לא במוצהר אבל קיימים פשוט צריך תעוזה ופתוח את החושים זה הכל

אשה 9

New member
סממנים מובהקים

שער קצר (ירוק),
מבט עמוק (פוזל),
גופיה צמודה (תפרנית),
קעקוע (חוליגנית),
מכנסים צבאיים (גנבת),
נעליים נוחות ושטוחות (משנה שעברה),
ללא תכשיטים או עם צמיד רחב מעור (שאריות מהכלא),
יש לה הליכה "קולית" ומשקפי שמש מדליקות (צליעה מהסדיר),
על האבזם של החגורה יש לה