סימנים

אליק 31

New member
אילת, הלכתי אחורה בפורום וראיתי

שם משפט שכתבת: "מסך ביקורת ראשון אעבור אצל אליק ביום שלישי בגנחום - מצפה ומחכה -רק שלא יתעלם מהביקור שלנו שם...דבר הגרוע מבקורת". עד כאן דברי אילת...

אליק 31

New member
מחול ליסט, רק עכשיו התפניתי להשיב

להודעתך בתחילת השרשור בהערתך על "עדן" לטעמי, את נגעת בקודש הקודשים של ריקודי העם והיית צריכה לעשות זאת בדחילו ורחימו, ,עדן" מבוסס על אחד משירי שנות ה 60 היפים ביותר, מושר בפי פרנק סינטרה: HEAVEN ובגירסה אחת בפי אלה פיצג'ראלד, והריקוד ששמעון עשור חיבר לו הוא שמיימי, והעובדה שבאף מקום לא רוקדים אותו אלא רק אצלנו הופך אותו לאותה אבן ירקרקה נדירה שכל מחפשי האוצרות לא שמעו עליה ולכן היא רק שלנו, בגן נחום אז, שלי נעלייך מעל רגלייך, ואזמין אותך לרקוד אתי יחפה את "עדן".

מכושפת3

New member
כה אמרה ניצנץ:

גם אם יהיה אליק בן הזוג האחרון על האדמות- אעדיף לרקוד עם עצמי, עם בת אחרת או לא לרקוד בכלל.. אז אל תתלהב כל כך אליק, היא גברת חכמה כניראה

אני מהמפונקים

א. אהבתי ב.הכוונה לא היתה להעביר ביקורת אלא להחמיא, גם לקבלת הפנים ,גם לריקוד עדן,וכגם לסובלנות שגילו "המפונקים",ולערב הנעים שהיה. ג.אני מהמפונקים ,אני לא רוקדת יחפה!

רווית0

New member
עו"ד שמעון עשור-למה אתה נסחף ועונה

לכל הגיגי הנפש של כל אחד(ואפילו הייתי אומרת -הסוטים) של כל אחד. כדאי לענות רק לדברים, באמת,חשובים.ותאמין לי מי שרוצה לרקוד אצלך -ימשיך לרקוד גם מבלי שתתיחס לכל משפט הנזרק באוויר.

רווית - תודה על התואר

אבל אני עוד לא עו"ד. לעניין התשובות - אני מכבד כל כותב, ואם הוא שואל, מגיב, מתייחס מן הראוי שאתייחס לדעתו ואכתוב בהתאם. מעבר לכך, אני נהנה לכתוב, להשפיע, להקשיב - כמו כולנו בפורום. אני משתדל להתייחס גם לדברים עקרוניים ובעלי ערך, וגם לסתם הערות שלעיתים מצליחות להעביר מסר חזק הרבה יותר מכל כתבה רצינית. העיקר שנמשיך לרקוד.

tbh12

New member
מחול ליסט, נכון זה סימן ל...

סימן לכך שסוף סוף הבנת שאם שילמנו! אפילו אם נסבול - לא נלך!!! כמו ארוחות בוקר בבית מלון: למרות שרוב האנשים שאני מגירה מדלגים על ארוחות הבוקר הם לא יותרו עליה בבית מלון!!! זה עוד סימן לכך שאין לך ברירה אלא להמשיך לבוא לרקוד כדי להיות עם בת הזוג שלך שמעדיפה לרקוד שם. עוד סימן שאין לך ללכת בערבים ואוי ואבוי אם היו מבטלים את ההרקדות של ריקודי עם בארץ. עוד סימן שאין לך ברירה זה הרע במיעוטו. הכל שאלה של יחסיות. אני מקווה שיש מקום בפורום גם לאנשים פחות מתוחכמים כמוני

למעלה