סימנים על הפנים...

ami026

New member
סימנים על הפנים...

שלום הנני סובל מדי פעם מפצעים על הפנים, בין השאר בשל זיעה מוגברת. (1) נותרו לי סימנים כגון פצעים שלא נעלמים וכן צלקת (יותר נכון מן שקע קטן כזה ואז העור טיפה נפול שם...כשניסיתי למתוח את העור ידנית זה נראה יותר טוב)....כיצד מטפלים בכל אחת מהבעיות...פילינג, לייזר , משחות וכ'ו...יש לפנות לרופא עור או לקוסמטיקאית? (2) מה לעזות עם הבעיה של ההזעה בפנים שמהווה את אחד הגורמים לפצעים? מה עוד עלול לגרום לפצעים אלו... יש לציין שאני בסוף שנות ה-20 (28) ובהחלט כבר לא בתקופת ההתבגרות... בתודה מראש

ami026

New member
משהו נוסף...

מדובר על מספר מוגבל של פצעים כך שאין לי רצון בטיפול כללי לכל הפנים (שכן יש גם סיכונים תמיד...)...ברצוני לברר על טיפול נקודתי של כל פצע...

ami026

New member
פרטים...

תודה על התשובה... הייתי מעוניין לדעת האם וכמה עולה התייעצות? לאן בדיוק לפנות באיכילוב? כמה בערך עולה הטיפול...והאם ביטוח כללית מושלם מכסה חלק? בתודה מראש...

למי לפנות??

אם אתה מבקש לפנות לאיכילוב פנה למחלקת העור שם. בקש מרופא המשפחה שלך שיתן לך הפנייה לא בשל הצלקות אלא בשל בעיית ההזעה ועם טופס 17 לא תצטרך לשלם כלום. המשך הדרך כבר לאחר התייעצות ראשונית זו.

הזעה בפנים

על פי הסיפור שלך אני ממליץ כי תפנה לרופא עור טוב או אפילו להיוועץ בשניים כדי לשמוע דעה מגובשת. חושבני כי טוב ביותר לפנות לבי"ח ציבורי שם יתכן ותחבדק ע"י צוות רופאים שיקדישו מחשבה רבה לקורה אצלך. יש צוותים כאלו בביה"ח שלנו באיכילוב, גם בשיבא, ואני מניח בכל בי"ח ציבורי גדול. אם יש צלקת אחת או שתיים עמוקות ניתן לכרתן. אם יש צלקות מרובות ניתן לחשוב על קילוף בלייזר. קודם כל ,אבל, יש לטפל בבעייה הבסיסית.

למעלה