סימנים מלמעלה..

קיפפוד

New member
סימנים מלמעלה..

אתם מאמינות בסימנים מלמעלה? למשל, אתן רוצות לנסוע להגיע למסיבה או לפגישה אבל באותו יום הכל יוצא לא כפי שרציתם, הכל משתבש. האים אתם מקבלית זאת כסימן שהיום עדיף להישאר בבית או נוסעים בכל זאת?

קיפי...

זה מורכב אני חושבת שה''מלמעלה'' שולח לנו סימנים לפעמים, לפעמים אנחנו לא שמות לב אליהם/ מעדיפות להתעלם, ולפעמים אנחנו נותנות פירוש למקרה כאל סימן שלא צריך ללכת כי זה לא הלך חלק. האם לנסוע או לא, תלוי במצב רוח שלך וברמת הפתיחות למה שיקרה.

פאמקי

New member
אני מאמינה...

שאם יש יום שכל כך משתבש, רצוי לקחת פאוזה מהכל, לנשום עמוק, לנוח קצת ו... ללכת, כי מכאן הוא יכול רק להשתפר ואני חייבת שמשהו טוב כבר יקרה פה היום! בד"כ זה מצליח, כך שהתאוריה הזו, שאם הוא משובש הוא ימשיך להיות כזה, מנופצת אצלי. תחשבי על זה רגע... אם קרה לך משהו לא נעים, את די מבואסת מזה (גם אם בלא מודע) ואז את לוקחת אותו איתך גם לדבר הבא והבא... וזה משפיע גם על שאר הדברים. עצירה לזמן קצר מאפשרת להשתחרר מהתחושות המעיקות, ומאפשרות לנו להסתכל על הדברים אחרת ולהמשיך "על חדש".

קיפפוד

New member
לפעמים..

אני יכולה להחליט שאני זקוקה לחוויה מתקנת. אבל לפעמים משהו בפשנים אומר - כל היום הזה לא צריך לקרות. ואז עדיף לסיים אותו מהר. אבל זאת היתה רק דוגמא. יש מלא סימנים חיוביים. אתן מקשיבות להם או לא רואות אותם כסימנים?

פאמקי

New member
לפעמים.

אני אפילו אומרת את זה ("אם זה ככה... סימן ש..."). אך יחד עם זאת, חייבת את ההגיון ובעיקר את תחושת הבטן שלי. סימנים לבדם, לא עושים לי את זה.

טורטיתת

New member
אינטואיציות

ללכת לפי הלב, לפי איך שמרגיש, אני בדעה שמה שמתחיל רע נגמר לרוב בטוב, הכל תלוי בנו, מה שנבקש או נאחל יתגשם, נתור לאחל כל שנבקש לו יהי...

למעלה