סימנים מוזרים

כוכב76

New member
סימנים מוזרים

שלום לכולן, תודה על הברכות, ואני מאחלת לכם ברוכות הנמצאות ושתצאו מהפורום הזה במהירות הבזק. אניאומנם חדשה הכל הסירה הזו של IVF אבל עמוק, עמוק בים הזה, אני מקווה שהפעם אני אצליח להגיע לחוף. אני אחרי החזרה בדיוק ביום ראשון לפני שבוע, 2 עוברים מדרגה B, בשבוע שעבר היה לי גירויי יתר בשחלות ואושפזתי. לאחר מכן היו לי מידי פעם כאבי מחזור, שחלפו. מאוד מדאיג אותי שכרגע אין לי כאבים, אני לא יודעת אם זה טוב או לא.כי אמרו שבמידה של קליטה גירוי היתר בשחלות יחזור. ועוד סימן שהיה לי אתמול ומאוד מדאיג... הפרשה שקופה ועליה הופיעו כמה נקודות דם קטנות, מה זה ? האם זה תקין או לא? אודה לתשובתכם,

elad04

New member
כוכב שלום, מצבך בינתיים לא מעיד

על שום דבר מדאיג כל אישה מגיבה אחרת. אשתי שעברה אותו טיפול לא הרגישה שום כאב ושום כלום מלבד עייפות קלה. גם לה במהלך הימים שלאחר ההחזרה היו נקודות ורודות ואדומות לסרוגין על הפד...לגוף תגובות שונו ויכול להיות שאצלך זה השתרשות העובר לדוגמא . למדתי מכל הפורומים שבהחלט כל אישה וגופה והתגובות יכולות להיות ממש הפוכות מאחת לשנייה קחי אויר השתדלי להיות אופטימית וריאלית באותה מידה והחשוב מכל לדעתי היא להיות מוכנה למסע ארוך שכל שלב בו לטובה או לרעה יחשל ויחזק אותך בסוף תגיעי כמו גדולה לאותה החסידה הרבה אהבה והצלחה אני

כוכב76

New member
עזרה דחוף, דחוף...

שלום רב, אני לאחר החזרה של שבוע, אתמול בלילה היה לי הפרשה שקופה ועליה טיפות דם, עכשיו קיבלתי דימומים עם כאבי מחזור קלים לפני כן, הרופא שלי אמר שאין לי מה לפחד שזה קורה, אך אני רוצה להיות מציאותית ולא להיות באשליות למשך שבוע עד הבדיקת דם. האם זה עדין תקין (כמו שהרופא אומר), או שחבל לי על הזמן לחשוב על זה. אני כותבת את זה עם דמעות, כי אני פוט מיואשת... אודה לעזרתכן, כי אין חכם יותר מבעל הניסיון(לצערינו הרב) תודה

s h i r a 3 0

New member
כוכב היקרה. קודם כל לנשום עמוק

ולאסוף את הדמעות. עוד מוקדם ועוד אי אפשר לדעת. הימים האלה של ההמתנה הם ימים קשים וכל דבר נראה כמו סימן רע או טוב אבל באמת אי אפשר לדעת. כאבי מחזור מופיעים לפעמים (כך מפי השמועה) גם כשיש התחלה של הריון. ואולי הדימומים הם כתוצאה מהשרשה. הריונות רבים מתחילים כך. אז כדאי לנוח אבל ממש ממש מוקדם בשביל להספיד את הטיפול. בעוד חמישה ימים תהיה לך תשובה טובה יותר ובינתיים - אם אפשר לאמץ את ההמלצה של נועם שקראתי כאן פעם - אז כדאי לנסות להתייחס לחמישה ימים האלו - כאילו הם חודשיים או חצי שנה - ואז לא סופרים כל דקה וכל שניה. מחזיקה לך אצבעות לתשובה חיובית
.

כוכב76

New member
שאלה דחופה, דחופה

שלום לכן, ביצעתי החזרת 2 עוברים במצב טוב+ ביום ראשון שעבר, במהלך השבוע היו לי כל מיני כאבים ותחושות מוזרים, אתמול בלילה יצא לי הפרשה שקופה עם כתמי דם קטנים למעלה, עכשיו יצא לי דימום לא הרבה ולא מעט אך הוא פסק. אני פשוט מיואשת... זה IVF ראשון שלי אך אני מנסה כבר 6 שנים. אני פשוט מיואשת. הרופא שלי אמר שהדימום לא אומר כלום ולהמשיך לקחת אנדומטרי. אך אני לא רוצה לחיות באשליות שבוע נוסף האם יש עוד סיכוי או שמה שהיה היה לשבוע ונגמר. בתודה

כוכב76

New member
אכזבה כבר בהתחלה

שלום לכן, בבוקר כתבתי שהיה לי דימום אני אחרי 8 ימים של החזרה, כרגע קיבלתי תשובות בדיקות דם והם ברמה מאוד נמוכה. פרוגסטרון 38.8 E2 104 הרופא אמר לי לקחת זריקת גונל F 2500 דחוף.ולעשות בדיקב עוד 3 ימים. אך לפי הטון של הדיבור שלו הבנתי שאין ממש סיכוי. התחלתי כבר להשלים עם העובדה.למרות הכאב הנורא. באי, באי

את בטוחה שמדובר בזריקה של גונל?

ולא בזריקה של כוריגון? נראה לי לא הגיוני גם החומר (גונל אף) וגם הכמות (2500). כתמיכה לאחר החזרה מקבלים, בדרך כלל, או פרוגסטרון (גסטון, אוטרוגסטן וכו') או כוריגון. בהצלחה!

babywishing

New member
את בטוחה שהוא אמר לך גונל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אולי הוא התכוון לכוריגון 2500. כי לפעמים נותנים כוריגון בזריקה כתמיכה לאחר החזרה. אני מציעה לך להתקשר אליו שוב ולבדוק ליתר בטחון

בולה101

New member
הי כוכב

מה שהרופא התכוו זה להזריק כוריגון 2500 שבמקרה שלך יוסיף תמיכה. תבדקי שוב ושלא תזריקי בטעות גונל. הגונל בכל מקרה לא מגיע במינון כזה (2500) והוא בכלל משמש לעידוד צמיחת הזקיקים- שכרגע זה ממש לא השלב בו את נמצאת. תבדקי שוב עם עין כרם (בשעה כזו תדברי רק עם רופא תורן אני מאמינה). ושוב מקווה שעדיין אין מה להספיד את הטיפול.

אופה3

New member
כוכב לא להפסיק את התמיכה

ישנם המון בנות שעברו את מה שעברת וזה נקרא השתרשרות עוברים..... אז יקירה לשתות המון ולנוח...........ותמשיכי לקחת אנדורמנטין זה חשוב מאוד התמיכ ההזאת חשובה

בולה101

New member
כוכב מתוקה../images/Emo24.gif

לא להבהל!!!!! את שומעת????? פשוט להיות רגועה, להמשיך את האנדומטרין כרגיל . הדימום יכול להעיד כל כל מיני דברים כמו השתרשות (אינשאללה) או אולי ירידה ערכי הפרוגסטרון. ד.א. עשית את בדיקת הדם היום ל E2 ופרוגסטרון??? דיברת עם רופא (רבל) או עם האחות??? לא להבהל מתוקה. תחזיקי מעמד. עוד שבוע לבטא החיובית בעז"ה. תהיי חזקה ולא להשבר כל כך מוקדם.

ziziub

New member
שבוע אחרי החזרה, מבצעים בדיקת דם

וא.ס??????? אני גם שבוע אחרי וביום ו' בע"ה בדיקת דם. אך לא ידעתי שבאמצע מבצעים בדיקות. בולה מה קורה איתך? כוכב, מחזיקה לך אצבעות שזה אכן דימום של השתרשות. בהצלחה לכולנו סיגלי

בולה101

New member
הי זיזי../images/Emo24.gif

אני בסדר. מרגישה את החבל מתקצר עד לבטא. מנסה להעביר את השבוע הזה כמה שיותר בלי מחשבות היום דוקא זה די הצליח. חזרתי לעבודה היום אחרי שבוע בבית של מנוחה. מקווה שיגמר בטוב. ולגבי בדיקות הדם- כן . גם בהחזרה הקודמת אחרי השאיבה וגם עכשיו במוקפאים נותנים בדיקות דם ו US 7 ימים מההחזרה וכמובן בטא 14 יום מההחזרה. ככה זה לפחות בעין כרם. מחזיקה לך

ziziub

New member
בתל השומר לא נוהגים כך, מחזיקה גם

לך ומקווה שנעבור דירה ביחד.

סליחה על השרשור אבל

אחרי ביקור אצל הרופאה הנחמדת בלין וכשגילית שאני מגיבה כמישהיא צעירה ממני ב 10 שנים, כאילו לא דעתי את זה לא מספיק שאני נראית כמו בת 24 הגוף שלי מגיב כך ולמרות שהם ראו את בתגובות שהיו לי בקפלן וההיפריות שלי במינונים של יותר מ 2 אמפולות ביום. עכשיו נעלם הכעס על הטעויות שלהם והדמעות יבשו בגלל שהם לא היקשיבו למ שיש לי להגיד (ועכישו הם מודים) אמרו לי להתקשר ביום שאני אקבל כדי להחזיר את המוקפאים החביבים שלי. אז קיבלתי אתמול וכמובן שהיום על הבוקר התקשרתי אליהם. ברוב חוצפתם התיק שלי בכלל לא במחלקה. הוא חזר לבית החולים. ועוד מה שנאמר לי שעל מנת להחזיר את המוקפאים אני צריכה לחזור ולחכות שוב לאישור ועדה. ממתי על החזרת מוקפאים צריכים אישור ועדה. הרי זה טיפול שלא הסתיים כי הם לא החזירו את העוברים בזמן שהם היו אמורים להחזיר אותם. אני ממש לא מבינה אותם וקופת החולים הזאת ממש מתחילה לעלות לי על העצבים עם כל הפרוצדורות המטומטמות שלהם. לא מספיק מה שאנחנו עוברות? לא מספיק מתעללים בנו יום כן ויום לא ויום למה לא? אני יודעת שיאשרו לי את ההחזרה אבל למה לגרור אותי עוד חודש. למה לא דאגו לאישורים האלה ביום שיצאתי מבית החולים וידעו שאני לא אקבל את החמודים שלי בחזרה בזמן שהם היו אמורים לחזור. איזו חוצפה שוב סליחה על השרשור אבל לא רציתי הודעה חדשה בשביל זה יום טוב לכולכן

בולה101

New member
נראה לי ממש תמוה כל העניין

לא נראה לי הגיוני שלמוקפאים שלא הוחזרו קודם כטריים צריך אישור ועדה. לפחות מק
לך לקבל עוד חוו"ד מאחרות

נועם@בת

New member
בספר הסימנים של הפורום כתוב ש...

אין שום סימן חד משמעי. דימומים זה הדבר הכי מבהיל, אבל עד היום היו כל כך הרבה הריונות שהתחילו אחרי דימומים בשלב זה או אחר של השבועיים אחרי ההזחרה/ הזרעה. כל זמן שלא מדובר בשטף של דם, זה לא צריך להדאיג. במקרה של דימום רציני יש לפנות לרופא כדי לקבל תמיכת פרוגסטרון חזקה יותר. מחזיקה לך אצבעות נועם

למעלה