סימניה בסינית

tals56

New member
סימניה בסינית

שלום,במשחק שאני משחק יש דמות שיש לה על החצאית את הסימניה הזאת ואני בטוח שהסימניה הזאת בסינית כי המשחק מתרחש בסין כמובן... אז הנה התמונה: http://www.silkroadonline.net/silkroadonline/data_img/gal_img/aw_img/cha_view/7.jpg יש לה משהו כזה בערך: | [-|-] [-|-] | אז מה הפירוש של הסימניה הזאת ואיך קוראים אותה? תודה

furrball

New member
גם ביפנית גם בסינית

זה הסימן התשיעי של ההורוסקופ הסיני (קוף) (והסימן התשיעי של 12Earthly Branches ) משמעות ציורית של הסימניה היא למתוח - הסימניה המשומשת למשמעות הזאת בימינו היא 伸 shēn (יפנית 伸ばす nobasu) עוד משמעות בסינית זה להסביר, להביע

furrball

New member
ועוד ביפנית

זה "להגיד" בהקשרים פורמליים. למשל בביטואים הבאים: タルと申します קוראים לי טל (מנומס) 申し訳ありません mooshiwake arimasen אין תירוץ למה שעשיתי. (התנצלות מנומסת)

furrball

New member
הרומאג'י יצא לא טוב

タルと申します taru to moushimasu 申し訳ありません moushiwake arimasen

Mei11

New member
לרגע חשבתי שנכנסתי לפורום הלא-נכון

בסינית זה Shen וזה יכול להיות גם שם משפחה של מישהו.

furrball

New member
המרכיבים 田由申甲

田 tián ציור סכימתי של שדה מעובד במקרה של סימניות מסויימות זה מרכיבי סימניות אחרים שנראו כמו 田 למשל 思 ציור של מוח \ 果 ציור של פרי על עץ 由 yóu ציור סכימתי של משהו שיוצא מתוך משהו אחר... סיבה, מוצא 申 shēn ציור סכימתי של משהו שנמתח 甲 jiǎ ציור של קסדה סדר ציור של 田 ו-由 לא תמיד אחיד והוא בד"כ: בסינית: קו אנכי שמאלי, קו אופקי עליון שנשבר אל תוך קו אנכי ימני, קו אופקי אמצעי, קו אנכי אמצעי, קו אופקי תחתון. ביפנית קו אנכי אמצעי בא לפני קו אופקי אמצעי סדר ציור של 申 ו-甲 (שבהם הקו האמצעי "חורג" למטה מהריבוע) הוא אותו הדבר ביפנית ובסינית: קו אנכי שמאלי, קו אופקי עליון שנשבר אל תוך קו אנכי ימני, קו אופקי אמצעי, קו אופקי תחתון, קו אנכי אמצעי

tals56

New member
אוקיי תודה הבנתי

אבל אני עדיין לא מבין איך היא קשורה לקוף...

furrball

New member
אם אני לא טועה הקשר הוא מספרי בלבד

כאילו, הסימניה מסמלת earthly branch #9 וסימן תשיעי בהורוסקופ הוא קוף

tals56

New member
אני דיברתי על הדמות

איך היא קשורה לקוף אין לי מושג... וזה לא משהו במשחק זאתי תמונה של המסך טעינה XD

למעלה