סימן שאתה לא צעיר...

סימן שאתה לא צעיר...

בטח נתקלתם בשאלה הזו פעם אבל לא יזיק לשאול זאת שוב: מתי נקראיםגדולים? האם גדול זה גם זקן? או שאפשר לגדול גם בלי להזדקן? אז הנה כמה נקודות כדי שתוכל לבדוק האם אתה גדול-זקן או גדול-צעיר... * כאשר אתה כבר לא מתבייש להראות את התמונה שלך בתעודת זהות. * אתה כבר לא עושה פרצופים למראה. * אתה כותב קטע שלם בלי שום שגיאת כתיב (או מקלדת) * מטבע של 10 שקל כבר לא גורמת לך ריגוש קל. * סרטים מצויירים כבר לא מעניינם אותך. * כשאת רואה ברבי בחלון הראווה ואת מרגישה צביטה על שלא קנית אותה לפני כמה שנים (מתייחס בעיקר לבנות..) * כשחוסר סידן הוא לא רק לבן על הציפורניים. * אתה מזמר לך את התקווה סתם ``להנאתך``. * הפיתה פלאפל לא משאירה סימנים על בגדיך. * אתה מתחיל לשתות תה-שחור-בלי סוכר. * רוק-אנד-רול אתה שומע כי יסורים מכפרים. * אתה מפסיק להתחפש בפורים. * נהג האוטובוס כבר לא שואל אותך ``נוער או מבוגר?``. * כאשתה מצליח להגיד מסצ`וסטסט (או צ`כוסלובקיה). * אתה מתחיל לצבוט לילדים בלחיים. * וכאשר אתה חושב שלצ`וטט בתפוז זה ממש ביזבוז זמן אז....סימן שאתה לא צעיר. שבוע טופ תכלת. נ.ב. ילד-מזדקן זה אומר משהוא או שאין ממה לחשוש?? נ.ב.ב. כל המשפטים שנכתבו בלשון זכר מתייחסים גם לנקבה, אך אלה שנכתבו בלשון נקבה מתייחסים רק אליהן....

פינקי, זה פשוט יפה!

ואיך לא, הייתי חייבת עוד כמה סימנים... כשמישהו קורא לך ברחוב ``הי, דודה!`` כשבנות צעירות קמות לך באוטובוס... כשאף אחד לא מסתכל עליך במבט מזועזע כשאתה מדליק סיגריה... כשנותנים לך להיכנס חופשי לפאבים (פאבים? בפורום לדתיים? ישמרנו) כששואלים אם אחיך הקטן הוא הבן שלך... ויש עוד כמה, אבל כדי לא לדכא.. :) שלכם, ירוק.

התמ-ים

New member
לא בדיוק ...

* אני מכיר אחת שהיתה דודה בגיל שנה * כשבכלל קמים לך באוטובוס - יכולות להיות הרבה סיבות (דוג: רגל שבורה) ובכלל הזדקנות / התבגרות זה לא רק בגיל, אני אישית מכיר זקנים בני 15 שאם הם ידליקו סיגריה, יסתכלו עליהם במבט מזועזע וילדים בני 45-50 (אחד מהם חגג בר מיצווה לבן הקטן שלו לפני זמן לא רב), ושלא תהיה לו שום בעיה להיכנס לבארים, ושאף אחד לא ישאל את אחיו אם הוא הבן שלו. אז יום טוב ובשורות טובות, ותהיו ילדים טובים

התמ-ים

New member
אז אצלי זה הולך ככה ...

* את השגיאות כתיב בקטע הזה, נבדוק אח``כ * את התמונה שלי בת.ז. אני לא מראה ``בשביל הכיף``, בעצם שום תמונה שלי ... * לפני חודשיים נהג אוטובוס שאל אותי ``נוער או מבוגר`` (בעצם גם שבוע שעבר, אבל לא נהג אוטובוס) * אני מת על סרטים מצויירים, בעיקר על שני עכברי המעבדה ... (פינקי, זוכרת איך קוראים להם? רמז: לא בריאן) * הפלאפל (הטחינה) לא משאיר לי סימנים על הבגדים, אבל על כל הפנים - כן * אני לא ``מזמזם להנאתי את התקווה``, אבל כשאני מזמזם להנאתי כל מיני שירים ברחוב, לא רק אני שומע אותם * בקשר לצ`יטוט בתפוז ... אני בצאט או שלא?? * מטבע של 10 שקל לא גורם לי ריגוש, אבל מטבע של 5 כן (בשביל העגלה של הסופר) * אני לא צובט ילדים בלחיים, אבל יש כאלה שלא הפסיקו לצבוט אותי (כנראה בגללם) שאני אמשיך??? אז מה זה אומר עלי??? יום טוב ובשורות טוב לכולם

התמים...

זה אומר שמה שלא תגיד מה שלא תעשה מה שלא תחשוב מה שלא תחליט מה שלא יגידו לך... אתה עדיין צעיר!!! ירוק... :)

למעלה