סימן מתיחה(??)

• פותח הנושא gkaz
  • פורסם בתאריך

gkaz

New member
סימן מתיחה(??)

שלום! יש לי סימן מתיחה (??)בבטן - קו לאורך הבטן שנוצר כתוצאה מ"צמיג" בבטן. אני בתהליך של הורדת שומנים אך הסימן נשאר. איך אני יכול להעלים אותו??תודה

התעמלות לא משאירה סימנים

יחד עם תהליך של הורדת שומנים עשי התעמלות כפיפות בטן וכו... העור חייב להימתח בהתאם להורדת השומנים אין דרך אחרת למיטב ידיעתי. ואוסיף כי אני בעבר שקלתי 137 ק"ג והורדתי 78 ק"ג מהמשקל עם המון ספורט ואין שום סימן על הגוף בהצלחה בת חן

סימני הרזיה../images/Emo21.gif

רוב האנשים אינם ניחנים בתכונה הטבעית הנפלא הנפלאה של בת חן ונשארים להם סימני הרזיה שאגב לא ניתנים להסרה רק בניתוח קוסמטי שגם הוא מותיר סימן קל. על מנת למנוע עד למזער את התופעה, חשוב להוריד משקל בהדרגה, לשתות הרבה מים, לסכך את העור, וכמובן פעילות גופנית המסייעת להגמשת העור ע"י פתיחת הנקבוביות, והמרצה של דם על כל שכבותיו. בהצלחה תומר הר חורב- מטפל בשיאצו

../images/Emo45.gif

אכן , מה שתומר ובת חן אמרו בעצם זה שאסור לרזות בצורה דרסטית , אלא לעשות זאת לאט לאט עם פעילות גופנית מחזקת ומעצבת. לי לא ידוע על שיטת קסם אחרת.. בריאות יעל

mishmush

New member
שמנים ארומטיים../images/Emo102.gif

את יכולה לנסות לעשות עיסוי באיזור עם שמנים ארומטיים המטיבים עם גמישות העור, כגון- שמן חוחובה או נבט חיטה - כשמן בסיס, (עשירים בויטמין E), אפשר להוסיף כמה טיפות של שמן לבנדר, נרולי ועוד. (יעיל גם נגד סימני מתיחה של הריון- אפשר להשתמש בכולם, מלבד הנרולי). אני מקווה שיעזור , מיכל אשל

בכל מקרה ממולץ להוסיף

שמן אשכולית לכל פורמולה שקשורה בהמסת שומנים , מתחת עור וצלוליטיס.. בהצלחה

למעלה