סימן הסמיילי הזה: :)0

• פותח הנושא inre
  • פורסם בתאריך

inre

New member
סימן הסמיילי הזה: :)0

זה או איש מופתע שמרים גבות, או שזה מלאך מחייך. :0

ממש לא.

אם כבר אז איש מופתע עם גבות מחוברות שמרים גבות, אבל גם זה לא, ובוודאי שלא מלאך מחייך, אלא אם כן מדובר במלאך עם פה של מוצצת. הסימן :)0 הוא לא אחר מאשר צד ימין של ישבן לאחר חיקון בקליניקה של קפת. והרי הסבר מאויר לקשי התפיסה* שביניכם: ( צדו הימני של הישבן, קרי, לחי ימין; : שני סימנים שנותרו מהציפורניים של קפת לאחר שפערה את פתח כניסת החוקן של המטופל; 0 רקטום פעור לרווחה. ועכשיו חידה: מה זה ( * ) ? __________________________________________________________________________________ *כן, כן. אני יודעת שאף אחד מכם לא מאבחן את עצמו כקשה תפיסה. אתם קרוב לוודאי טועים, אבל על כל פנים אתם רשאים לעיין בהסבר המאויר, יש להניח שזה לא יוודע לשלטונות.

inre

New member
למלאך אין פה של מוצצת

כי ה- "0" מייצג את ההילה. אלא אם כן התכוונת שזה "(" פה של מוצצת. [ונסי לפרש את הסימן הזה ""("" * ) * עכשיו תתהי אם התכוונתי לסימן הזה "(" מוקף בגרשיים לשם הדגשה נימוסית מבחינה תחבירית, או שהתכוונתי פשוטו כמשמעו לסימן הזה ""("" או יתרה מכך לסימן הזה ""("" * ובמקרה זה כל מה שכתבתי פה למטה מיותר.)

קפת

New member
זה ציצי

שעבר הגדלה ומילוי, ופיטמה לא שוחזרה במקום הראוי. חזרתי. קבלו אותי. או שלא. עכשיו מקלחת וכביסה.

עאלק בולדווין

היה הקרוב ביותר, ולי לא נותר אלא לאתגר בשאלת ההמשך. אז מה זה: ("*") ?

לא, קפת

התשובה שלך לא מסבירה מה עושים שם הסוגריים בצדדים. קדימה, בתור מחקנת הייתי מצפה ממך לקצת יותר.

לא,

זה עם תחת יותר שעיר. אויש, די כבר. בנות לא אמורות להתנהג ככה. אולי עדיף שאני אלך לי לפינה, אמשח לק על הבהונות ואחשב כמה קלוריות הכנסתי היום לגוף (והן ישארו שמ, כי קפת לא רוצה יותר לחקן).

קפת

New member
די נו, את יודעת שפרשתי מעסקי החוקן

ועברתי להזרקות בוטוקס. ישר למוח.

בוטוקס ישר למוח

בואי נראה: זה יישר את הקפלים בקליפת המוח, כלומר יצמצם את מספר התאים האפורים שיש לנו בקופסה. האח! סוף סוף אוכל ליהנות מכוכב נולד. מישהו מוכר טלוויזיה במקרה?

למעלה