סיממתי אתמול לקרוא את DRAGONS OF A VANIDED MOON אהבתי,מבטיח לכתוב ביקורת יותר מפורטת בהמשך
A alro New member 5/8/02 #1 סיממתי אתמול לקרוא את DRAGONS OF A VANIDED MOON אהבתי,מבטיח לכתוב ביקורת יותר מפורטת בהמשך
C couchpotato New member 5/8/02 #3 נכון ספר מגניב???? אני סיימתי אותו לפני איזה שבועיים, נכון ספר אדיר לאללה???? אבל מה שקורה עם רייסטלין מאכזב..... אני קיויתי שיקרה לא משהו יותר מגיב...
נכון ספר מגניב???? אני סיימתי אותו לפני איזה שבועיים, נכון ספר אדיר לאללה???? אבל מה שקורה עם רייסטלין מאכזב..... אני קיויתי שיקרה לא משהו יותר מגיב...
L La Gamba New member 5/8/02 #4 הסוף של הספר הזה הרבה יותר טוב, כל הכבוד לסילבנושיי, מצורף לספר הזה את גירסתו של פאלאדין לבריאת העולם.
הסוף של הספר הזה הרבה יותר טוב, כל הכבוד לסילבנושיי, מצורף לספר הזה את גירסתו של פאלאדין לבריאת העולם.
C couchpotato New member 5/8/02 #7 מה שהעדפתי הוא שגדילן היה משאיר לג´ררד את קוטלת ארנבים, וזה היה מה שהורג את טאקיזיס
A arifell New member 6/8/02 #13 מעניין כמה XP מקבלים על אל? בכל מקרה, הסכין הזאת הינה קסומה אך אף אחד לא יודע זאת, היא גורמת +4 נזק, ותמיד חוזרת לבעליה.
מעניין כמה XP מקבלים על אל? בכל מקרה, הסכין הזאת הינה קסומה אך אף אחד לא יודע זאת, היא גורמת +4 נזק, ותמיד חוזרת לבעליה.
A alro New member 6/8/02 #11 סבלנות! אני שונא לשים אותכם המתח אם אתם כל כך מצפים אבל אני בטבחים ואני לא חוזר לפני יום רביעי הביתה ככה שאני יכול לקיים רק בסופ"ש אם מישהו רוצה לקחת לי את הבכורה אז סבבה אבל אני אקיים את הבטחתי (ואני עדיין לא פוליטיקאי)
סבלנות! אני שונא לשים אותכם המתח אם אתם כל כך מצפים אבל אני בטבחים ואני לא חוזר לפני יום רביעי הביתה ככה שאני יכול לקיים רק בסופ"ש אם מישהו רוצה לקחת לי את הבכורה אז סבבה אבל אני אקיים את הבטחתי (ואני עדיין לא פוליטיקאי)
K Knight of Darkness New member 6/8/02 #14 לפני שאתה שם ספוילר תן אזהרה א ר ו כ ה מ א ו ד ! ! ! כי אני מקבל את הספר באמצע אוגוסט(מקווה...), ולא רוצה להרוס לעצמי, שלא כמו כמה אחרים...
לפני שאתה שם ספוילר תן אזהרה א ר ו כ ה מ א ו ד ! ! ! כי אני מקבל את הספר באמצע אוגוסט(מקווה...), ולא רוצה להרוס לעצמי, שלא כמו כמה אחרים...