סימיקול האם יכול לגרום לפירקוסים

יוסיק5

New member
סימיקול האם יכול לגרום לפירקוסים

הקטנטונת שלנו סובלת מגזים וכאבי בטן. ניסינו קל לי בטן (מי שומר) ולא ממש עוזר לה. חשבנו על סימיקול אך הרופא הפחיד אותנו שעלול לגרום לפירקוסים, מה דעתכן??? תודה

ע"פ האתר של לאומית פארם

אין לסימיקול תופעות לוואי והוא לא מתפרק בגוף אלא יוצא מהגוף בשלמותו אשמח לקבל את המקור מממנו למד הרופא שלך על פירכוסים בעקבות השימוש בסימיקול. תהיי מוכנה לשאול אותו?

ortalsob

New member
מנסיון שלי - לא אבל...

הבת שלי היתה עם סימיקול עד גיל 4 חודשים כל יום כל היום, וברוך השם לא קרה כלום (זה גם לא עשה פלאים...) אבל אי אפשר לדעת כל ילד עם הרגישויות שלו, כמו שלפני כמה שנים גליקול היה פופולארי מאוד ועכשיו הוא ירד מהמדפים בגלל מקרים של דום נשימה. בתי סבלה מגזים עד גיל 4.5 חודשים, וניסיתי הכל, את כל התרופות, כל התמ"ל - בגדול הסימיקול הכי עזר אבל מה שעזר באמת זה הזמן אני יודעת שזה קשה כשאת בתוך התקופה הקשה הזו, אבל פשוט לחרוק שיניים ולהתפלל שיעבור מהר.....

kerenor30

New member
ממש לא הייתי לוקחת סיכון

אני יכולה להמליץ לך מניסיון על גרפווטר (שזהו תכשיר טבעי שגם מכיל שומר הידוע כעוזר בבעיות גזים) על הקטן שלי זה ממש הקל ועזר לנו לעבור את התקופה הזאת בשקט.

hila268

New member
מצטערת להיות זו שכל פעם מעלה את זה..

אבל בפורומים כאן בתפוז גיליתי לראשונה שהגרפווטר מכיל סוכר ואין לו התוויה רפואית (ושלא רשומה המטרה שלשמה נועד על הבקבוק) בקיצור לא ממש טבעי ולא ממש מומלץ..מאחר והנושא מטריד גם אותי ואת חברותיי מן הסתם, אשמח לדעת איזה תכשיר הינו המומלץ ביותר ותודה לענת על הלינק לסימיקול-מרגיע לדעת שהחומר יוצא בשלמותו מהגוף. ושוב אני שואלת-אם אתן יודעות מה מומלץ לאכול בזמן הנקה-אשמח לתשובה גם על כך ממש לא מתחשק לי לא לצאת מהבית במשך כמה חודשים כמו החברים שלי שלא ישנים בלילה.. האובססיבית בענייני גזים..:)

kerenor30

New member
את טועה

גרפווטר בוודאות אינו מכיל סוכר, בדקתי זאת לעומק לפני שהעזתי לתת את זה לקטן שלי וחשוב לי לציין שרופאת הילדים שלנו המליצה לי עליו כמוצר טבעי ויעיל ולכן אין לי שום פחד לתת אותו במיוחד שהוא גם מאוד עוזר. לפי מה שאמרו לי, מי שמפיץ את השמועה על גרפווטר שמכיל סוכר אלה המתחרים ולכן אין טעם להתייחס לזה. ולענת - לגבי פירכוסים, לפי דעתי יוסיק מתבלבל ואמרו את זה על גליקול ולא על סימיקול.

למעלה