סימיני הרזיה

einatos

New member
סימיני הרזיה

אני בת 18 בגיל 17 התחלתי דיאטה שקלתי 70 והיום אני שוקלת 45 גובה 168 אני מרוצה מהגוף שלי אבל באזור הבטן יש המון סימני הרזיה האם הטיפול היחיד הוא מתיחת בטן והאם זה יכול לגרום לי לבעיות בעתיד ?

nobody 1

New member
היי

רציתי לדעת איך תוך שנה ירדת מ- 70 ק"ג ל-45?! עשית דיאטת רצח מיוחדת? האם הפכת לאנורקסית בולימית? (סליחה על השאלה...) אני פשוט אשמח לדעת איך מרזים כל כך הרבה בזמן כל כך קצר. אם יותר נוח לך אז שלחי לי מסר.

סימני הרזייה

היי עינת הסימנים הנראים על העור כשהוא נרפה לאחר דיאטה הם בעצם סימני מתיחה, הנקראים גם סטרייה, ואין כל דרך להעלימם. מתיחת בטן או שאיבת שומן הם הליכים נפוצים לאחר דיאטה כמו זו שעשית (כל הכבוד דרך אגב), אבל חשוב להבין שהם לא באים לפתור את הסטרייה, למרות שלעיתים הם בהחלט מטשטשים ומקלים על הסימנים.

einatos

New member
תודה רבה

אבל הרי זוהי מין צלקת , עם קיימים כל כך הרבה ניתוחים להלצת צלקות איין ניתוח שנועד לסימני המתיחה או איזה מישחה או משהו ? זה מפריע לי מאוד אבל אני לא מוצאת פתרון תודה עינת

סיטרייה

היי שוב סטרייה אינה צלקת אלא סימן מתיחה, שנוצר כתוצאה ממתיחת העור ואז רפיונו. כמו בד שמותחים אותו ואז מרפים ונשאר עליו סימן של רפיון, אלא שבד אפשר לכבס והוא יחזור לעצמו ואת העור לא.

למעלה