סימילאק - עד מתי?

OneBliss

New member
סימילאק - עד מתי?

האדון הקטן שלי ינק עד גיל שנה ומאז עד שנתיים שותה בקבוק סימילאק אחד בבוקר. עד איזה גיל מומלץ להמשיך עם זה ובמה אפשר להחליף את זה שיתקבל עליו כמובן:) ?

בגיל הזה אפשר חלב במקום סימילאק

לירי בת שנה -7 ואני עדיין נותנת מטרנה...במטרנה יש יותר ויטמינים וברזל מאשר בחלב ובעיקר ללירי שהיא אכלנית גרועה ביותר כל המרכיבים במטרנה תורמים מאוד...עכשיו בעצת הרופאה הוספתי גם דייסה בבוקר כדי להוסיף עוד קצת קלוריות

התחלנו עם מטרנה כבר בביח

(אני מאלה שפשוט החליטו שלא להניק) ומשם המשכנו עם מטרנה...למרות שלשמחתי לירי הייתה מוכנה להכל...אז גם סימילאק היה וגם רמדיה

נצל"ש ../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

ברגע שמתחילים לתת מוצקים הרי יורדת התדירות של התמ"ל. ובכן, איך יודעים כמה בקבוקים לתת ? הילדה אוכלת כרגע 4 בקבוקים של 180 מ"ל.

לדעתי להמשיך כל עוד הילד רוצה

התזונאית של שחר אמרה לי שלא לגמול ממטרנה מפני שזה מכיל ויטמינים ועדיף על חלב פרה. אני לא יוזמת גמילה אצל שחר 2.10.

floydK

New member
עוד נצל"ש-בן שנה וחודש ששותה רק מים

ההנקה שלו ירדה לפעם בלילה או בכלל לא, אם הוא ישן עד הבוקר. תמ"ל אני לא ככ רוצה לתת וגם ניסיתי פעם אחת והוא ממש נגעל. הוא שותה הרבה מים, מה שנראה לי בסדר וגם אוכל הכל. השאלה אם לא יחסרו לו הוויטמינים של התמ"ל או חלב האם.

ליאם711

New member
תומר בן שנה וחצי ואוכל 3 פעמים

ביום סימילאק - בבוקר, לפני שנת הצהריים ובערב. אני שמחה על כך, כי יש בסימילאק הרבה ויטאמינים שהוא לא מקבל מזון.

talinana

New member
לדעתי - להמשיך כמה שיותר

סימילאק/ מטרנה עדיפים על חלב פרה או מעדני חלב למינהם. גם מבחינת ויטמינים, מינרלים (כגון סידן וברזל), חלבונים וכו'.

yoyo10

New member
תלוי איך הוא אוכל מוצקים

אם הוא אוכל הכל הוא מקבל את כל אבות המזון שלו ממוצקים לדעתי אפשר להוריד את הסימלאק

olgaer

New member
../images/Emo12.gifמישהי סיפרה לי שהבת שלה בת

שנתיים וחודש אוכלת עדיין סימילאק, אבל רק סימילאק 7 פעמים ביום. הייתי בשוק! זה לא חולני????

למעלה