סימונס להפועל ת"א?

סימונס להפועל ת"א?

בלי להתייחס ישירות להחתמה, זה מעלה שאלות מי מקבל את ההחלטות לגבי החתמות בקבוצה. הרי קטש אמר שנה שעברה שסקוורר זה השחקן שהכי אהב לאמן עד כה בקריירה שלו. ועכשיו המצב זועק למוביל כדור טבעי (אם לא רכז, אז לפחות 2 מנוסה שיכול לתפקד כ-1 כדוגמת לימונד). הרי גם באטל רחוק מלהיות רכז טבעי. אז כשיש לך ארבעה מובילי כדור ששניים מהם לא מנוסים ולא שיחקו במועדון בסדר גודל של הפועל ת"א, והשלישי עוד לא "התרגל" לכדורסל האירופאי, אתה בצרות. בסופו של דבר הבעיה נחשפת בסופי משחקים.

ירושלים במצב גרוע לקראת אירופה, לא חשבתי שהפועל ת"א תוביל עליהם 39 דקות, ועוד בלי לימונד.

שימריז הוא "השפן שנשלף מהכובע" של הפועל חולון. בהחלט שחקן לגיטימי לליגת העל ואף לחמישייה בקבוצות מסוימות.

ראשל"צ - אשדוד היה תענוג. ההתקפה של אשדוד אמנם לא שגרתית לקבוצות של צביקה (יותר יכולת אישית ופחות תרגילים) אבל בהגנה מתחילים לראות את החותם שלו. ראשל"צ ממשיכה לעשות בליגה את מה שעל הנייר היא צריכה לעשות. כנראה ההפסד להרצליה היה מעידה לא משקפת (מה גם שהרצליה קבוצה טובה).

אני חושב שלמרות המצב של מכבי ת"א, עדיין ניצחון של נהריה עליהם היום יהווה בונוס מבחינת נהריה. אבל מי יודע, נהריה מחוברת. אם מכבי ת"א ישמרו כמו ששמרו נגד מלאגה לנהריה יש סיכוי.

שאפו לנהריה.

שיחקו כדורסל יפה, טוב ונכון. שמרו איזורית בצורה מוצלחת מאוד. אלפסי עשה חילוף נכון מאוד כשהכניס את ברנדוויין לצד ברקוביץ' בדקות האחרונות.

מכבי ת"א מבחינתה תתקשה לנצח אפילו עוד משחק אחד נוסף באירופה.

סלים וארזה

New member
מנהל
על פי מה שאני קורא
יש מצב שהפועל ת"א צשחררת את כריס אוונס. אני מאוד התרשמתי מהיכולות של אוונס, אבל הבעיה היא כנראה חברתית.

למעלה