סימולטור-שאלה

dean757

New member
סימולטור-שאלה

שלום לכולם שבת שלום וחג שמח!!!!! אני כבר 5 שני בערך טס על סימולטור (כמובן Microsoft Flight Simulator) אני טס העיקר על boeing 752 744 762/3 אפשר להגיד שיש לי הרבה הרבה מאוד שעות טיסה. עכשיו אני לפני גיוס היו לי מבדקי צוות אויר ועברתי ירפ"א א ו ירפ"א ב. אני כרגע לפני גיבוש טייס. אני רוצה לעבור קצת מהתחום של הסימולטור האזרחי לתחום הקרבי. יש איזה סימולטור קרבי שיש בו מטוסי F-15 F-16 שאפשר לטוס בשיטחי ישראל ואם מטוסים של חיל האויר הישראילי (חוץ מכוכב כחול) על איזה אתם ממליצים ביותר?? תודה

ללא ספק ...

פאלקון 4 . עם התקנת הפאץ' הנכון , אין סימולטור שמדמה את ה F-16 בצורה יותר מציאותית . קח בחשבון שייקח לך לא מעט זמן ללמוד את המערכות וכדומה , יש מאות כפתורים , אך אם מתמידים - נהנים כאילו אין מחר . במיוחד שאתה בא עם "נסיון" כלשהו בסימולטורים . לגיבוש כמובן זה לא יעזור לך , אך בהחלט ישלח אותך לשם עם חיוך וערך מוסף . אם אתה צמא לפרטים נוספים , אשמח לעזור .

dean757

New member
עוד שאלה..

קודם כל תודה רבה. לפאלקון4 איזה מטוסים באים איתו? מאיפה אני יכול להוריד מטוסים של חיל האויר הישראלי? ואיזה סוגים של מטוסי חיל האויר שלנו יש שם? תודה

בגדול ...

הסימולטור נועד לדמות אך ורק את ה F-16 בלוק C . עם הזמן והתפתחות הסימולטור כבר אפשר להטיס כמעט כל בלוק קיים (כנ"ל הסופה הישראלי) . כמו כן גם ניתן להטיס מטוסים אחרים , אמנם בפחות ריאליסטיות , אבל גם נחמד . בגדול - זהו סימולטור ל F-16 . וכן אפשר להוריד סקינים של חיל האוויר הישראלי וכמו כן את הזירה הישראלית שמדמה מלחמה בזמן אמת (מי שלא ניסה מערכה בפאלקון , לא ניסה מערכה בחייו) בין ישראל וארצות ערב . כמו כן קיימת גם מערכה של יום כיפור .

עוד סימולטור

אם תוותר על הטיסה בשטחי ישראל, אז יש לך את lock on. יש שם F15 וF16 וגם תוכל לרשום אותם על שם חיל האוויר הישראלי. הסימולטור לא כבד על המחשב, ועולה רק 50 שקל. הגרפיקה מדהימה. מומלץ

האמנם הגרפיקה של Lomac עולה ...

בכמה מונים על המנוע הגראפי של פלקון , אך אין מה להשוות בינהם מבחינת מודל הטיסה וריאליסטיות הקוקפיט והמערכות .

למעלה