סים מסע בין כוכבים

israelitrekker

New member
סים מסע בין כוכבים

שלום! אם אתם אוהבים לכתוב, ואוהבים מסע בין כוכבים - אולי תאהבו לשחק בסימולצית מסע בין כוכבים. המשחק מתנהל בדוא"ל כאשר כל שחקן משחק דמות אחת והוא אחראי לה. מעין שילוב של משחק תפקידים וכתיבה יוצרת. אמנם אנחנו משחקים באנגלית אבל לא חייבים אנגלית מושלמת כדי לשחק. אם יש לכם רעיון לדמות מסוימת, נעשה כל שביכולתנו לעזור לכם לממש אותו. לפרטים אפשר להסתכל על אתר הבית של הספינה שלי או על הארכיב שלנו (כתובות למטה). כמו כן, אשמח לענות על כל שאלה שהיא בנושא. אורה

Sabre Runner

New member
אם הייתם משחקים בפורום...

אז היה אפשר לארגן משהו. חבל שכך וחבל שנשאר לי רק עוד חודש וחצי כי העולם של מס"ב הוא בין המורכבים ביותר שיש ותמיד כיף להוסיף אליו משהו חדש.

israelitrekker

New member
לא הבנתי מה היתרון בפורום...

הספינה שלי כבר קיימת, לא מדובר במשהו ממש חדש.. אבל אני תמיד מחפשת עוד אנשי צוות
להצטרפות שלחו דוא"ל ל[email protected] או אפשר לגשת לאתר ההצטרפות ולמלא פרטים. אורה

Sabre Runner

New member
אין לי מושג איך אתם מנהלים את

הרשימה שלכם אבל היתרון בפורום הוא בעיקר בגישה מהירה ונוחה לכל ההודעות של כולם בכל זמן ובכל מקום. אין צורך בשום מערכת חוץ למערכת הפורום עצמו ובלי בעיות אפשר להוסיף גם חומרים נוספים. תסבירי לי מה היתרונות של רשימת דוא"ל על הפורום.

israelitrekker

New member
יתרון דוא"ל

היתרון הגדול הוא שכל דבר מגיע לתיבה שלך מבלי שתצטרך לחפש אותו. זה גם הרבה יותר קל לשלוט על מי כותב לרשימה (זאת אומרת - לוודא שאנשים מבחוץ לא מפריעים לך). כחלק מארגון UCIP יש לנו כבר רשימה מסודרת ואת כל מה שצריך מהבחינה הזו. אורה

ash 1

New member
תגידו

אתם משחקים ליפעמים במשחק תפקידים בפורום הזה או שאתם רק מדברים עליהם כי חבל שאתם לא משחקים פה זה היה יכול ליהיות מעניין

BluePrint

New member
אתה מזמין? אז אחד גם בשבילי בבקשה.

כבר שוחקו מספר משחקים כאן בפורום, אבל כולם עצרו מחוסר יצירתיות או סיבות אחרות שתישארנה עלומות לצורכי ביטחון. קפוץ דף אחד אחורה ותראה פתיל שלי שמנסה להתניע משחק חדש, ולפי התגובות אליו נראה שזה לא יקרה. בכל מקרה, אני מוכן ומזומן ואפילו "יש לי" פורום במיוחד בשביל לשחק בו. אז תגיד באיזה עולם אתה רוצה לשחק ונראה מי מצטרף.

Sabre Runner

New member
מגיע לתיבה זה נחמד.

אבל בשבילי, ממש לא נחוץ. האם כל דבר שכל אחד כותב מגיע לתיבה של כל אחד אחר או שיש מנגנון סינון ועיבוד כלשהו? אני דווקא חושב שמצטרפים מבחוץ זה רק לטובה. כמה זמן המשחק הזה כבר נמשך? מבחינת זמן אמת ומבחינת זמן משחק. מה קורה עכשיו? מה קרה בזמן האחרון? מהי רמת השליטה על כניסת דמויות חדשות? מהי רמת המעורבות של "מנהל/ת המשחק" במשחק עצמו (מחוץ לדמות שהוא/היא אולי/אולי לא משחק/ת)?

ash 1

New member
האמת

נעל מבינה יותר ממני במשחקיי תפקידים תעזרו לי מישהוא??? נ.ב למי שאכפת לו האייסיקיו שלי לא עובד

israelitrekker

New member
כללי המשחק

מצטרפים מבחוץ זה נחמד, אבל צריך שיהיה קצת סדר בבלאגן. איך שזה הולך בסים: הספינה שלי כבר קיימת 7 חודשים, אחרי שהתפצלנו (בשלבים) מסים אחר שכבר קיים בערך 3 שנים. המשחק נמשך באופן תיאורטי לעולמים... יש איזשהוא קשר בין זמן אמת וזמן משחק. כמובן, שבתוך הסיפור הזמן מתחיל ללכת יותר לאט כי לוקח יחסית הרבה זמן לתאר משהו שיכול לקחת שניות אולם אחרי כל סיפור יש איזושהיא "קפיצת זמן" שמדביקה את הפער שנוצר. כדי לדעת מה קורה - אני מציעה לך להסתכל על הארכיב שלנו. מידי שבוע יוצא גם דו"ח פעילות שמסביר מה קרה באותו שבוע (מבחינת הדמויות ומבחינת הסים עצמו). דמויות חדשות - חייבים לבקש להצטרף אולם יחסית אנחנו מקבלים כל מי שרוצה להצטרף אלינו, בגבולות מסויימים. לא כל תפקיד פתוח, והדמות שלך לא יכולה להיות "כל יכולה", למשל. היא חייבת להיות אמיתית בעולם מסע בין כוכבים. מנהל המשחק הוא הקפטן והוא מעורב 100% במשחק עצמו. כקפטן הוא נותן את ההוראות שעל כל הצוות למלא וע"י כך שולט על העלילה. הוא גם יכול לקבוע מה קורה מבחוץ או מבפנים אבל גם לצוות יש חופש פעולה להחליט מה קורה, בגבול הטעם הטוב. אם לא הסברתי מספיק טוב, או לא עניתי על השאלה, רק תגיד ואני אנסה שוב... לגבי הדוא"ל - כל מה שנשלח ע"י חברי הצוות של הספינה מגיע לכל חברי הצוות האחרים. אין סינון ואין עיבוד. אם אתה מתעניין, אני מציעה לך להצטרף אלינו ולראות בעצמך איך זה
אורה

Sabre Runner

New member
בהחלט נשמע נחמד.

אבל עדיין קצת מסורבל. יש לי דמות שימושית מאוד שבדרך כלל תתאים לכל יקום מד"בי אבל אני לא יודע עם טרקרים קשים יוכלו לקבל אותה כחלק מהיקום כי היא... איך להגיד את זה? לא משתלבת בדיוק עם מה שכבר חקוק ביקום של מס"ב. אם לא הייתי צריך להתגייס עוד חודש וחצי אז הייתי שמח להצטרף. אלא אם כן, לא אכפת לכם לקבל דמות שפתאום תעלם בסוף נובמבר... אבל בינתיים אני לא רואה אם זה שווה את ההשקעה. המערכת נראית לי מסובכת מהפורום הרגיל. גם אם אני לא צריך להירשם ביאהו אני לא יודע כמה נוח זה יהיה. בפורום, אני פשוט מגיע, קורא את ההודעות האחרונות במהירות, נכנס, כותב את מה שהדמויות שלי עשו וממשיך לשאר ענייני היום.

למעלה