סים בינלאומי

sgebay

New member
סים בינלאומי

למי יש נסיון טוב עם אחת החברות הישראליות שמוכרות סים בינלאומי לשימוש בחו"ל? דחוף לשבוע הבא. תודה

sgebay

New member
מעולה - שלחתי מסר פרטי

רק עוד כמה ימים - אני כבר מזמן בהפרעת קשב וריכוז בעבודה

itamo

New member
תקנה בכל תחנת דלק\בית מרקחת\סופר באירופה

עולה בערך 10 יורו לג'יגה.

לדעתי אין סיבה לקנות מהחברות בארץ ובטח שלא לעשות את אחת התוכניות של חברות הסלולר שיש להן כמות לא הגיונית של סעיפים מגבילים ואותיות קטנות שלא ניתן להבין.

רמי לוי

לקחתי סים בינלאומי של רמי לוי. הסים עלה 100 ש"ח
והוא מאפשר שיחות לארץ במחיר של 50 אג' לדקה ושקל ל SMS.
כל זאת על ידי הטענת החשבון. מה שאתה לא מדבר נשאר לתמיד לנסיעות הבאות.

הבעיה בסים זר שהסכום שאתה מטעין מראש מוגבל לזמן, ואחר כך אתה מאבד את תוקף הטעינה, ואפילו את תוקף הסים.

מאז הייתי איתו פעם אחת בחו"ל, הכל עבד כמו שצריך.

לנו יש סים בינלאומי של למטייל והוא...

לא ממש נוח. לקחנו אותו לטיול ארוך ובסוף קנינו סים מקומי (בשביל שיחות מקומיות, וואצסאפ וגלישה סלולרית) וכשרצינו להתקשר לארץ החלפנו לסים הבינלאומי.

הייתה לנו תופעה מעצבנת שבה האפליקציה של ה-face time באייפון שלי פעלה (לטענתם, לטענתי לא) והאייפון ניסה לשלוח שוב ושוב סמסים למערכת של אייפון כך ש-40 דולר התפוגגו להם בתהליך הזה, שאני לא הייתי חלק ממנו.. אחרי מריבות הם החזירו לנו חלק מהסכום.

בכל מקרה, ממליצה רק כסים שני.

זה מה שיש לנו: http://he.smallworldbv.com/

itamo

New member
אני לא מבין בשביל מה להתעסק עם החברות מהארץ

בסימים ובתוכניות מהארץ יש כמות לא הגיונית של הגבלות וסעיפים שלא נגמרים.

פשוט נכנסים לכמעט כל מכולת\תחנת דלק או בית מרקחת שקיימים בחו"ל וקונים כרטיס סים מקומי עם סכום קבוע של דקות ונפח גלישה בלי כל מיני הגבלות משונות על כמה מותר להשתמש בהם בכל יום ועוד דברים לא מובנים.

itamo

New member
אנחנו משתמשים בביפון בשביל שיחות לארץ

יש לבזק את bphone שמאפשרת לחייג דרך האינטרנט לכל מספר במחיר של שיחה מקומית בארץ, אתם כאילו לוקחים איתכם את המספר בזק הביתי שלכם לחו"ל.

davesh

New member
תקני בחו"ל סים של DATA בלבד

ובסקייפ תקני דקות SKYPE OUT שמאפשרות חיוג דרך סקייפ לכל טלפון במחיר ממש זול.
אמנם יוצא שמשלמים פעמיים על השיחה, פעם לגלישה לסקייפ, ופעם לסקייפ עבור דקות השיחה, אבל זה הפתרון הכי זול לדעתי.
מה גם שאם את נמצאת במקום עם WI-FI, את לא זקוקה לסים הגלישה.

יש לי משהו דומה, סים עולמי שקניתי בדואר

די נוח, למקרה שצריך לערוך שיחות טלפון לארץ. נוח יותר להשתמש בסקייפ/ווטסאפ וכו' לתקשורת עם הארץ, באמצעות סים מקומי.

Arnon Ayal

New member
קצת פרסום עצמי

טוב לא נעשה את זה - רק נרמוז. :)
החברה שלי מפתחת פיתרון (עוד אחד) לביצוע שיחות בין לאומיות זולות, גם כיום יש פתרונות כאלו כמו rebtel וכמו Jahja שעוד מעט לא קיימת וחבל, זה מצריך קניית SIM מקומי במדינת היעד, דבר שהוא מאוד פשוט כמו שאמרו.
עדיין מחייב שימוש ב data, אומנם השיחה לא עוברת ב data אבל כדי ליזום את השיחה צריך. כך שחייבים סים עם data או להיות במקום עם wifi.
הפתרון שלנו לא דורש data לחלוטין. קיים כבר מוצר בטה לאנדרואיד ועוד כמה ימים גם לאיפון (פשוט לוקח להם יותר זמן לאשר)

ארנון

איל שחר

New member
ואתם לא זקוקים לגלישת אינטרנט מקומית? שאם כן

הרי שיש סקייפ וכד'

marceloros

Member
מנהל
תפרסם חופשי !

כי מה שאתה אומר נשמע בידיוני ולכן מאוד מעניין.

אם הבנתי נכון גולשים כדי להתחבר ואז אתה מדבר בלי לצרוך נפח גלישה? (data) ??? האפליקציה מנחשת מה הצדדים אומרים ומבצעת שיחה משלה ???

Arnon Ayal

New member
הרבה פירסום עצמי

אחרי קבלת אישור ופניות מכמה אנשים לכתוב פה על מה אני מדבר.
אז כך, הפתרונות שיש היום לשיחות בין לאומיות:
1. Roaming למשיך להשתמש בטלפון כרגיל, הכי נוח, אין שם שינוי, אנשים מתקשרים למספר הרגיל שלך, אם ממש רוצים אפשר להפעיל גם data ולגלוש, הבעייה זה המחיר! אפשר להגיע למאות ואלפי שקלים בלי להרגיש.
2. קניית סים מקומי: אם או בלי data, זול יחסית למקרה הקודם, שיחות מקומיות זולות, שיחות לארץ, לא כמו roaming אבל די יקרות, קבלת שיחות יקרה וצריך להודיע על המספר החדש שלך למי שרוצאם שיתקשר.
3. שימוש באפליקציות Voip עם סים מקומי + data או שימוש ב wifi, יתרונות, השיחה עצמה בחינם, חסרונות : צריך data, איכות שיחה הרבה פעמים לא טובה, אפשר להתקשר רק לקונטקטס שלך, אי אפשר לקבל שיחות טלפון
4. שימוש באפליקציות מבוססות voip כדוגמתא בי-פון, rebtel, skype-out: זול יחסית אבל מחייב data, איכות שיחה תלוייה ברשת, קבלת שיחות אפשרית לפעמים ולא מאוד נוח.
5. Cental : השירות החדש שהחברה שלי מפתחת: אפליקציה לאנדרואיד ומיום ראשון גם לאיפון, מאפשרת הוצעת שיחות לחו"ל ומחו"ל על תשתית GSM ללא data לחלוטין. צרכים להחליף לסים מקומי בחו"ל וזהו, היתרונות: איכות שיחה של GSM לא VOIP, לא צריך data, מחירים זולים מאוד (ברוב הארצות אנחנו זולים מסקייפ) חיוג רגיל לכל מספר בעולם, מקבלים מספר מקומי בארץ לשיחות נכנסות, (אפשר לעשות הפניית שיחה מהסלולרי, כך שאנשים ממשיכים לחייג למספר הרגיל) .
מי שמעניין אותו מוזמן ל: http://www.centel.com או ישירות למרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koltrol.centel

כרגע, מי שנרשם מקבל 10$ במקום ה 1$ שבד"כ.

ארנון

marceloros

Member
מנהל
יפה

פרסום מבורך.
רק לא הבנתי, סים מקומי במדינת ביעד כולל בתוכו זמן אויר מסויים?
מתנצל, אף פעם לא היה לי בכדי לדעת.
זה הרי לא חופשי, צריך איכשהו לשלם את זמן האויר המקומי בחו"ל.

Arnon Ayal

New member
בד"כ כן

כשאתה קונה סים, הוא בד"כ טעון בסכום מסויים, אבל זה בהתאם לחברה שממנה קנית.
צריך לשאול ספציפית בזמן הקנייה, אישית לא טורח לברר מראש בארץ כיון שאני קונה את הראשון שאני מוצא והוא סביר, ההבדל של כמה יורו לא שווה לי את החיפוש אחרי סים ספציפי .וכמובן שלפי מרפי, אם כבר תכננתי על משהוא ספציפי, בדקתי איפה מוכרים, אז הדוכן הזה יהיה סגור, נגמר המלאי...

למעלה