סיליקון...

סיליקון...

בתקופה האחרונה היו לי כמה סטוצים ולחלק נכבד מהבחורות שאיתן הייתי היה חזה סיליקוני... העניין הוא שאני לא מבין למה אתן עושות את זה לעצמכן. הרי אין אדם מושלם ובכ"ז לא כל אחת/ת עושה ניתוח כזה או אחר, למה לא להשאר טבעי? כל אדם צריך לקבל את מה שיש לו בשמחה, מדוע לנסות לשנות את מה שהטבע העניק ???????? ***ברור שחזה גדול ומורם מושך יותר בהתחלה(אני אישית מעדיף את המראה הטבעי, גם אם הוא נחשב לפחות מושך)

eh beh

New member
מסכימה איתך !

לא אוהבת את מראה הסיליקון ועוד פחות, את המגע שלו. חסר לו הרוך של שדיים אמיתיות !

את לא אוהבת את המגע שלהן?

אבל אני אוהב את זה שהמגע של שדיים מעסיק אותך...

כי לא כל אחת אוהבת את זה.

זה שאחרות יודעות שהן לא מושלמות ובכ"ז לא מנתחות, לא אומר שני לא צריכה להרגיש בנוח עם הגוף שלי. (וכן, זה בא ממי שעתידה לנתח את החזה, ואולי גם את האף הלא סימטרי שליP: )

daniella1980

New member
תתפלא אבל יש נשים

שזה משנה להן את החיים כלכך לטובה, לא כי הן נראות יותר טוב, אלא כי הן מעיזות לאהוב את עצמן פתאום. נכון שלכאורה מדובר בפרט זניח ושטחי ורדוד (אבל בל נתחסד לנו, ברור שחזה נשי הוא פרמטר לא זניח בכלל בכל מה שקשור למשיכה מינית), אבל אישה שכל חייה שנאה את גופה והרגישה לא נשית אלא שטוחה, לא סקסית, לא שווה, והפכה את זה למרכז הדימוי העצמי שלה, לפעמים אפילו פסיכולוג עשוי להמליץ לה לעשות שינוי קוסמטי קטן שייתכן שיגרום לשרשרת תגובות בתוכה ולהעלת הבטחון במאה שמונים מעלות ומכאן נסללת דרכה לשפר את חייה, ואם זה מה שיהפוך אותה למאושרת, אני חושבת שאין מה להתווכח עם זה. הרשה לי להדגיש - אני לא בעד לחתוך את עצמך בשביל שהציצי שלך יתאים יותר ליד של הגבר הממוצע, שלא תבין לא נכון. אני בעד מקרים בודדים בהם זה יכול להפוך לבנאדם את החיים ובאמת ובתמים הוא עושה זאת למען אושרו. ולכן, אני בעד לפני כל שינוי כזה להתייעץ עם פסיכולוג ולחשוב יחד איתו האם אין דרכים אחרות לאהוב את עצמך ואת איך שאתה נראה.

למעלה