סיליקון בשפתיים

• פותח הנושא shkli
  • פורסם בתאריך

shkli

New member
סיליקון בשפתיים

האם שאנג'לינה ג'ולי יש סיליקון בשפתיים?

FIRE GODDESS

New member
לא

אגב אף אחד לא חייב להוכיח משו לאףחד אבל אם אתה או את בספק אז יש לנו תמונות שהייתה קטנה :)

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif

בגלל שהשירשור הזה כבר סיים את מטרתו, אני אשרשר פה את האוף: זה ממש ברגע האחרון, אבל מישהו פה מגיע לרוק עצמאות?

M r s S m i t h

New member
../images/Emo207.gifסרטון של אנג'לינה...

סרטון מאתר MSN היא נורא מקסימה עם מטפחת בראשה והיא בכ"ז רזה נורא גם עם בטן של תאומים,תמיד יפה בכל מצב וזה פשוט לא ייאמן

בלי להעליב - בתמונות החדשות נראה

שכן. אני מעריצה של אנג'י המון זמן, אבל בתמונה שראיתי לאחרונה באמאסאן התחילו לעלות בי ספקות , שמא לאחרונה היא נפחה כי זה היה נראה ענק.. (אל תבינו אותי לא נכון, עדיין מתה עליה)

ממש ממש לא נראה לי שהיא היתה עושה

ובד"כ זה תלוי גם בזוויות של התמונה... בעיקרון זה קורה עם כל בנאדם שיש לו שפתיים מממ תפוחות (
), זווית הצילום משפיעה. ואם מדובר בתמונות חדשות אז.. ממ אולי היא פשוט כולה אקסטרה נפוחה, זה יכול לקרות בהריון
(תמיד אומרים שהאצבעות מתנפחות, וגם היא אוכלת יותר )

אין לנו ממה להעלב,וחוץ מזה את יכולה

לחשוב איך שבא לך. (במובן הטוב של המשפט כמובן
) נכון, זה לא בדיוק מוכח אם היא עשתה ניתוח או לא, אבל זה פשוט לא היא (כל הניתוחים האלה), וגם יש עדויות, תמונות מגיל ממש צעיר שרואים שיש לה ייחודיות בגודל השפתיים
,ולאח שלה ולאבא שלה יש וואחדד שפתיים גם כן, אז כל אחד רשאי להאמין למה שבא לו, ואני אישית מכבדת כל דעה, אמנם לא מקבלת, אבל מכבדת

ראיתי תמונות שלה קטנה..אני יודעת

שיש לה וואחד שפתיים מלידה. אני מעריצה שלה כבר 8 שנים. לא עשו אותי אתמול. פשוט לאחרונה הן נראות לי נפוחות י ו ת ר

למעלה