סיליקון בציצי

Datya3

New member
סיליקון בציצי

הי בנות.יש לי חזה קטן ממש.ניצנים כאלו.ואין לי כסף לעשות הגדלה חוץ מזה שאני מפחדת נורא מהניתוח וכל זה.מה אתם אומרות לסבול או להשאר עם שלי וזהו.האם הגלולות יכולות לעזור.ההורמונים שבזה.מה אתם מיעצות לי? ?

ארטימיס

New member
דעתי היא:

אני בטוחה שעכשיו יבואו כל הנשים שבפורום ויגידו לך שאת צריכה לאהוב את עצמך ואת מה שאלוהים נתן לך. ושלא כדאי לך לעשות הגדלה ושזה לא טוב, לא טבעי וכו'. אני אישית חושבת שאת צריכה לעשות מה שטוב ל-ך. הניתוח כמו שהבנתי די כואב כן.. אבל אין מה לעשות. בשביל יופי צריך לשלם מחיר כבד :) התוצאות יכפו את הכאב אני בטוחה. אם מה שיתן לך להרגיש טוב יותר עם עצמך זה הגדלת חזה אז אני אומרת למה לא בעצם? מה רע בניתוחים בכדי להראות טוב יותר? אבל הרי אמרת שאין לך כסף לניתוח..? אז מה את בדיוק רוצה לעשות?

Datya3

New member
האמת

האמת שאפילו אם היה לי כספ לא היתי עושה כי יש לי מין פחד כזה לא מוסבר.כי זה לא שלי ואני לא ירגיש טוב עם זה.הבעיה שאני עושה טיפול ה.שיער בחברה אחת לא אזכיר את שמה.והיועצת משגעת אותי שאני יעשה ושאני נראת כמו גבר ו, ו. ו. . .ונמאס לי.כי בתכלס היא סתם רוצה לסחוט מימני כסף (שאין לי)מה את אומרת?איך אני יתפטר ממנה?ועוד שאלה קטנה כדאי לשתות גלולות?שמעתי שזה מגדיל

נועם m

New member
לדעתי, אל תעשי

אם יש לך ספקות ולו הקטנים ביותר- אל תעשי את זה, כי אף פעם לא תהי שלמה עם הצעד הזה לחלוטין. בנוגע ליועצת- בעיני זו ממש חוצפה. לדעתי את צריכה לעזוב אותה ומהר, ואולי גם להתלונן עליה להנהלה של אותה חברה באותה הזדמנות. אין שום סיבה שהיא תגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך. זו דרך מעוותת לקדם מכירות. בעניין הגלולות- לא כדאי לך לקחת אותן רק לשם זה. יש כאלה שאולי הגלולות יגדילו להן את החזה במעט, אבל זה לא הבדל משמעותי ולא רואים אותו. אני לקחתי גלולות שנתיים וזה לא השפיע בכלל. חבל סתם לקחת. ניסית חזיות מרופדות? אמנם השינוי לא "בא מבפנים", אבל אולי כלפי חוץ זה יעזור לך להרגיש יותר טוב עם עצמך. נסי לראות גם אילו חולצות מחמיאות לך יותר לעניין החזה ואילו פחות.

Datya3

New member
תודה נשמה אין לך מושג איך עזרת לי.

אני שמה חזיות סיליקון כאלה אבל זה לא מגדיל בטירוף.הבעיה שאני יוצאת לדייט וגבר רואה את החזה עם החולצה ואחרי כמה שלבים הוא רואה שהחזה שהוא ראה מעל החולצה לא תואם אז הם מתרגזים למה אני יעני עובדת עליהם כביכול . .

ToryMaster

New member
תשתיקי לה את הצורה

תגידי לה שזה מעליב, ושאם זה יימשך, תגישי תלונה להנהלה. חוץ מזה, אני מציעה לגשת לאנדוקרינולוג או לרופא נשים ולהתייעץ בנוגע לגלולות.

דעת גבר

קודם כל, לגבי הגלולות, היכרתי נשים שזה שינה להן. לא מ-A ל-D, אבל בהחלט משהו שמבחינים בו. אם לקחת או לא - כמו שאמרו פה, רופא נשים זו הכתובת (בכלל, עצות רפואיות הכי טוב רופא, בטח יותר טוב מפורום). ועכשיו לדבר המראה - בתור גבר אני יכול לומר שאין שום פסול בחזה קטן, בעיני לפחות. אין לי בעיה גם עם חזה גדול, אני אוהב חזה בפרופורציה לגוף, ואם בחורה קטנה (במידות), ו/או רק רזה, לדעתי חזה קטן (לפעמים גם מאוד קטן), זה מאוד יפה ולא רק שלא פוגע במראה - אפילו מוסיף. זה כמובן הטעם שלי, וכמו שלי יש טעם משלי, לכל אחד יש טעם משלו. אני לא אתיימר להיות מינה צמח, כנראה שאני לא נמצא עם הרוב של הגברים בדעה הזו, אבל אני יכול להגיד לך שאני בהחלט לא שייך למיעוט קטן, כלומר, יש גברים שלהם לא מפריע חזה קטן, ואפילו מעדיפים אותו. עכשיו, השאלה היא איך את מרגישה איתו. אם את מרגישה לא בסדר איתו בגלל מה שאת חושבת, זה משהו אחד ואז התשובה שלי לא שווה כלום עבורך. אם את מרגישה לא בסדר עם החזה שלך, בגלל שנראה לך שכל הגברים מעדיפים חזה גדול - כל מה שבאתי לומר זה שזה לא נכון.

Datya3

New member
אתה צודק

נפגשתי עם כמה שאמרו שאם היה לי חזה גדול היתי פצצה וזה מבאס אותי.אם0אני יעשה הגדלה זה בגלל שאני יראה טוב יותר.אבל אני לא רואה את עצמי בחיים עושה את זה. .זה מפחיד אותי.לגבי הגלולות אני מפחדש

שגיתא

New member
שלום לך ../images/Emo54.gif

לצערי השיטה היחידה להגדלת חזה באופן טבעי היא להכנס להריון ולייצר חלב החזה גדל, אבל מה עם ההנקה החזה קטן אז ככה שזה קצר טווח, עכשיו יש גם מן תוספות כאלה שאפשר להרכיב על החזה נסי לראות איך זה ואם את באמת מעוניינת בזה, עכשיו במקום סיליקון אחד/ת (סליחה אין לי ביטוי קולע יותר ואני ממש לא נגד להיפך אני מעריצה אומץ ללכת עם האני העצמי שלך, אצלי בעבודה שעשתה ניתוח לשינוי המין והמנתח הכניס לה לחזה מי מלח המראה הרבה יותר טבעי תבדקי עם גם לחזה נשי ניתן להחדיר כזה דבר מה גם שהבנתי שזה לא פוגע בתעלות החלב במידה ותרצי להניק בעתיד, והכי חשוב תזכרי בכל צורה וגודל יש את היתרונות והחסרונות שלה, אולי את צריכה קצת להתלבש בסגנון כמו בתקופת הצ'רלסון השמלות או חולצות מאד מחמיאות לבעלות חזה קטן ועוד דבר למזלנו יש הרבה גברים בעולם והרבה מהם מעדיפים איזורים אחרים בגוף רגליים טוסיק וכו' , נסי להעזר ולהבליט את היתרונות הגופניים האחרים שלך, מצטערת אני אנטי המרדף החסר הגיון של אושר נפשי שקשור ברדיפה אחר ה"גוף המושלם" וגופי רחוק מלהיות מושלם אז מה לא חסרות לי פניות והצעות לסקס, אפילו אני הפתעתי את עצמי למרות שבמח אני כאילו רוצה בחור רחב שרירי בלה בלה בלה, דווקא גיליתי את נפלאות הסקס דווקא הגוף הרזה מפתיע אותי שהם לא מתפרקים (אני שמנה) אבל לווא דווקא מוצק לגמרי, השיר של כרסטינה אגילרה you are beautiful כל כך נכון אין דבר יותר יפה מחיוך של אושר על השפתיים ולטווח הארוך אם אין לך מה להציע בראש,הגברים השווים באמת (לא רק חזותית)או נשים במידה ואת אוהבת נשים שגם זה בסדר גמור ברוב המקרים לא יתעניינו בך לטווח ארוך, אהבי את עצמך וכפי שתביטי על העולם העולם יביט עליך, שגיתא

שאלה טובה ../images/Emo45.gif

רק שאני לא בטוחה שכדאי לבחור כזה דבר הרה גורל בהתבסס על דעותיהם של אנשים זרים לחלוטין בפורום, והאמת לא בהתבסס על הדעות של איש מלבדך. הייתי בודקת בעיקר פנימה, עם עצמך, ומנסה לראות מאיזה מקום את רוצה בניתוח הזה. והאם זה קשור לדימוי עצמי, ואם כן, אז לראות שאת זה לא הדימוי העצמי שלך, אלא את יצור קסום ורב אפשרויות ופוטנציאל ושראוי להיות אהוב, לא משנה מה. בקיצור, הייתי בודקת טוב טוב עם עצמך ומנסה לראות מה טובתך הגבוהה ביותר

למעלה