סיליצאה ג'ל

lilend

New member
סיליצאה ג'ל

שלום רב, אני בת 32 וסובלת מתסמונת המעי הרגיז מזה כ-20 שנים (+-). כיום אני בהריון שני בשבוע 33 והמצב של התסמונת החמיר בצורה קיצונית. בהריון הראשון כלל לא סבלתי מן התסמונת (אף לא התקפה אחת לאורך כל ההריון) ואילו הפעם ההריון הוא כולו התקפה אחת מתמשכת וקשה. שמעתי לאחרונה על תכשיר הנקרא "סיליצאה ג'ל", האם שווה לנסות אותו במצבי? האם מותר להשתמש בו בהריון? יש לכם אולי רעיונות אחרים להתמודדות עם התסמונת במהלך ההריון? תודה ויום נהדר, נינה

harduf9

New member
על פניו

כן, אבל, אל תקחי שום תוסף מזון ללא לראות נטורופת ולהתייעץ עם הרופא. מה שחשוב לברר אצל הרופא שהוא אומר לא כי הוא יודע שזה לא ולא אומר לא כי הוא לא יודע מה זה. מלבד זה יש פתרונות נוספים ואין סיבה לחכות להריון בכדי לפתור את הבעייה. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
הטיפול הנכון לבעיה

ניתן ליישום גם בזמן הריון - אם כי, לצערי, טיפול בבעיה בת 20 שנה עלול לקחת זמן לא קצר עד לריפוי מלא או משמעותי במידה רבה. ההמלצה שלי היא לשלב טיפול הוליסטי באחת משיטות העומק (כגון רפלקסולוגיה או רפואה סינית) יחד עם מעבר מקיף על כל התזונה שלך. יש למצוא את סוגי המזון או צירופי המזון אשר מטרידים ומזיקים לך ולהוציא אותם מהתזונה. בשלב ראשון כדאי לבנות תוזנה חדגונית ופשוטה מאד שתאפשר למעיים להרגע ולחזוק לתפקד, ואז בהדרגה להוסיף מרכיבים נוספים תוך מעקב והקפדה להשאר רק עם מרכיבים אשר טובים לך. המשמעות של היותך בהריון, הינה שחשוב במיוחד לעשות שלב זה בליווי של איש מקצוע, על מנת למנוע מצב של חסר תזונתי שיפגע בבריאותך. אם לא עסקת בפעילות גופנית באופן קבוע לפני ההריון, אזי כפי הנראה זה אל הזמן להתחיל, אך מיד לאחר הלידה הייתי מתחילה בשילוב של יוגה שתאזן את השרירים החיצוניים והפנימיים ותרגיע את המערכות. ועד להבשלה של כל הטיפולים, את יכולה להיעזר בחליטות צמחים להקלה ועזרה נקודתית: קמומיל להרגעה, שומר וקימל לסיוע נגד הגזים, לימונית, לואיזה ונענע להקלת העיכול וטעם טוב יותר בפה, שיבה או לענה לחיזוק כאשר יש שלשול.

למעלה