סילחו לי

סילחו לי

אך ברצוני לדעת כיצד ניתן לומר בצורה מנומסת: יא בנזונה מנייאק מזדיין בתחת, כוסרבאק, יימח שמך, כושלדודשך וחתיכת חרא אגוזים.

אם

בא לך להגיד את זה למישהו כנראה לא ממש בא לך להיות מנומסת כלפיו(או בכלל). אז זה כבר לא משנה . תגידי את זה איך שבא לך.

Reign Of Chaos

New member
ובכן-

אמך עוסקת במקצוע אפור בחוקיותו, ואתה חובב מין אנאלי. לעזאזל אלוהיך, יימח שמך, איבר מינה של דודתך, ואתה פיסת צואה. אגוזים. מספק?

mooznach

New member
מפתיע...

לא ציפיתי לראות אנשים משתמשים ב "חחחח" בפורום הזה. תמיד ראיתי בזה משהו וולגארי של תרבות האינטרנט הישראלית.

Vtach

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העלה צחוק על שפתי... הרי לך ח"ח...

Reign Of Chaos

New member
חן חן, ותודה.

טוב לראותך ידידי אפילו מחוץ לכותלי קהילת המתופפים. היה שלום.

../images/Emo6.gif

ועוד כמה: אמך עובד במקצוע העתיק בעולם או אמך מרוויחה כסף מלשכב על הגב, הנך בלתי שפוי או שפיותך לקחה חופשה קבועה, אתה חום, ארוך ומדיף ריח רע....

yo t a m

New member
ידידתי,

קודם כל, עלייך לפעור את פיך, ולהפעיל את מיתרי הקול הנמצאים ברשותך. לאחר מכן, הגי את ההברות הבאות: הו אתה (=יא), בנה של מוכרת מזון ממוצעת, אדם אשר אינו נחמד אל סביבתו, אשר מפיק הנאה משגילה באמצעות הישבן, איבר מינו הנשי של רבך, אשר הלוואי ושמך לא יישאר יותר מוכר לבני אדם, איבר מינו של דודך, ופיסה קטנה אשר עשויה מצואת פרי הסנאים.

yo t a m

New member
זה היה לא מנומס! ../images/Emo46.gif

את רומזת שבעבר לא היינו שייקספיר?

yo t a m

New member
../images/Emo3.gif

אין לי הוכחה כתובה. אבל בקרוב אני אשיג אחת ^^

s n u p i

New member
ובכן ,באטי גורל

שימי לב: בן יצאנית מקיים יחסים בעכוז, מי יתן ותיספה , איבר מינה המוצנע של דודתך , פיסת גללים . אגוזים.

למעלה