אבנים בכיס מרה
יורשור היי ראשית חשוב לי להבהיר כי ההחלטה ללכת לניתוח היא שלך וכל מה שאכתוב פה הוא ללא איבחון , וללא ידיעה מהו מצבך הנוכחי. אבנים בכיס מרה נוצרים כאשר חלק ממרכיבי המרה שאמורים להתמוסס שוקעים , והיא נגרמת בד"כ מתזונה לקויה (שתיה מועטה, תזונה דלת סיבים, רמות גבוהות של כולסטרול בתזונה.). האבנים יכולים להופיע ללא תסמינים או לגרום לכאבי בטן גזים , חוסר נוחות לאחר אכילת מזון שומני ועד לסתימה בדרכי המרה - דבר שיגרום לצהבת. חשוב להגביר את צריכת הפרות והירקות וכן להרבות באכילת סיבים מסיסים כמו סובין, שיבולת שועל וכד´. כדאי להמנע מאוכל מטוגן ושמן ולהפחית צריכת כולסטרול, סוכרים בכלל וסוכר לבן בפרט, וכן חלבונים מהחי. חשוב מאוד להרבות בשתיה - מים עם הרבה לימון. לגבי תוספי מזון הייתי ממליצה לקחת קומפלקס צמחים של סולגר HERBAL DETOX COMPLEX קומפלקס שמכיל צמחים המסייעים בטיהור הכבד ודרכי המרה. וכן פורמולה הנקראת ליפוטרופיק בראיה הסינית אבנים בכיס מרה הינם כתוצאה מאגירת רגשות ( בעיקר כעסים) לכן מומלץ לגשת לטיפול דיקור לשחרור הכעסים וכן מומלץ לעשות פעילות כמו יוגה או טאי צי ודרכה לשחרר את הכעסים. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לגשת למטפל שיאבחן את מצבך ויתן הערכה מדוייקת למצבך . הרבה בריאות יעל