סילבסטר....

סילבסטר....

אז ככה ... אני שומעת פה ושם ואיפה לא?!! אנחנו יוצאים ל.... מבלים ב.... זה נשמע לי קצת מוזר שיהודים במדינה שלנו מכניסים חגים של נוצרים ועוד חוגגים אותם... שבעצם הם לא יודעים מיהו סילבסטר אחד שעשה הרבה צרות ליהודים... טוב יאלה סתם נקודה למחשבה. ביי לכולם ערב טוב..!

טל205

New member
סורי אבל אני חייב להגיב

ראשית,להדביק לרבנות סטיגמה שהיא תוריד כשרות בגלל חג נוצרי זה מופרך לחלוטין! מיטב המלונות בבירתנו מארחים נוצרים בכל החגים שלהם וזה ממש לא מעניין לרבנות תבוהן! שנית, עם אותה מסיבה יש 2 בעיות,האחת, עצם חגיגתה של השנה האזרחית שהיא ספירה המקובלת בנצרות ולא ביהדות! זהו חג נוצרי בלי שום קשר להייותנו יהודים ולכן... שנית, שכל אחד ישאל את עצמו, אילו יתברר לו שבגלל אותו האיש סבו הוצא להורג בתליה האם הוא היה הולך לחגוג?? או שהוא היה אומר,מה אכפת לי אני בכלל חוגג תשנה האזרחית... עצם זה שכאן בארצנו קוראים כך למסיבה לא הייתי נכנס!!(ותרשו לי להקצין כפי שאמר לי מבוגר אחד שפגשתי,אילו היו קוראים למסיבה היטלר אז אפילו אם היו עושים את אותה מסיבה על תקומת המדינה לא היית הולך! ויש כאן מקום לחשוב!) אז מנהלת הפורום הנכבדה,התשובות ממש לא נמצאות שם! היום היה יום צום עשירי בטבת משהו דאג לאזכר זאת??? עד כמה אנו מנותקים...

מותר לי

New member
טל...

נתתי לה קישור שמפרט מי הוא סילבסטר ומה הוא קשור ל1.1... (לא קשור, סתם החליטו "לקשר" אותו במשך הזמן...) לא תמכתי ולא התנגדתי לחגיגות (וכמו שאתה שם לב- אני לא חוגגת, ואפילו החתולה לא קמה ממקומה להביא לי נשיקה קטנה...) החגיגות הן לא בגלל רצח שנעשה, ולא בגלל איש צורר יהודים שנולד או מת באותו יום...

טל205

New member
תשמעי

אני לא אוהב להביע את דעותי בנושא השנוי במחלוקת אך הבהרתי שלא חשוב למה חוגגים, עצם זה שקוראים למסיבה ע``ש אדם שבהיסטוריה גרם סבל לעמנו אין סיבה שאכנס למסיבה כזו! בדיוק כמו שלא הייתי חוגג במסיבה ששמה היה היטלר! אני חושב שהבהרתי תנקודה וחבל לדשדש בזה.

חיבוק, נשיקה, סקס...

מה שאפשר
כמה כייף לי שאני היום הולכת להנות מהכל

למעלה