חחח למה?
S shimonev New member 3/1/06 #22 ואלי אפשר להתווכח... על עם סילבסטר שרף יהודים בשמן או תיגן אותם.אבל העלילות הדם זה דבר אמיתי שאכן קרה אבל מה שנאמר בעלילה היה שקר מוחלט. נהפכתי למורה להיסטוריה אוחחחחחחחח יש'ך שקל
ואלי אפשר להתווכח... על עם סילבסטר שרף יהודים בשמן או תיגן אותם.אבל העלילות הדם זה דבר אמיתי שאכן קרה אבל מה שנאמר בעלילה היה שקר מוחלט. נהפכתי למורה להיסטוריה אוחחחחחחחח יש'ך שקל
P PsyWack New member 3/1/06 #24 סקופ... קודם כל נצרת עילית שולטים חחח סתאםם לא מענין אותי שמן תיגון מצות אפיפיור שרף אני יודע דבר אחד שאני חג ביהדות שהוא כל כך הרבה כיף ושמחה כמו בסילבסטר פשוט אין ואתם חייבים להסכים
סקופ... קודם כל נצרת עילית שולטים חחח סתאםם לא מענין אותי שמן תיגון מצות אפיפיור שרף אני יודע דבר אחד שאני חג ביהדות שהוא כל כך הרבה כיף ושמחה כמו בסילבסטר פשוט אין ואתם חייבים להסכים
P PsyWack New member 3/1/06 #25 עוד סקופ אני יהודי ואני גאה להיות יהודי אבל לחגוג את הסילבסטר זה חובה פשוט כיף לא משנה איזה דת אתה זה בהקשר דתי
עוד סקופ אני יהודי ואני גאה להיות יהודי אבל לחגוג את הסילבסטר זה חובה פשוט כיף לא משנה איזה דת אתה זה בהקשר דתי