סילבי 2001

MiSheL

New member
סילבי 2001

אז קודם כל,שלום ושלום, כי לא הייתי פה הרבה זמן :) ושנית, אני רוצה להציג בפניכם דילמה! כידוע, הסילבסטר מתקרב ,ממשמש ומגיע. כולנו מצפים לספירה לאחורה שבסיומה תפתח שנה חדשה בנשיקה צרפתית רטובה . אז זהו, שככל הנראה הדבר הכי רטוב שאני אראה בסילבסטר הזה זה גשם, כי החבר שלי בצבא, מרחק 7 שעות נסיעה ממני, ואני חברה נאמנה לכן אני לא שוקלת לחפש תחליף. והינה הדילמה: מה לעשות בסילבסטר? יש בפני בעיקרון שלוש אפשרויות! אדרג אותם לפי סדר עדיפויות, מזו שבכלל לא לבין זו שנראית לי בכל אופן ההגיונית ביותר... א. לא יעשה כלום? ואלמד למבחן בהיסטוריה :p ב.אסע עם חברות לתל אביב לאיזה מסיבה ג.יעבוד עכשיו, את א` אני שוללת מלכתחילה, בקשר לב` דווקא נשמע לי סבבה למצוא איזה מסיבה , רק אין לי מושג איזה, ולחגוג עם החברות. אבל ג`, מה אתם אומרים על ג`? אני מלצרית בפאב-מועדון, תהיה שם מסיבת סילבסטר ענקית ופול אנשים יבואו, אני יכולה לעשות מלא כסף באותו הערב. אז?!! מה לעשות?!!!!! אין לי מושג. מישל נ.ב. אם בחרתם דווקא ב-ב`, תמליצו לי על מסיבה ;-)

eyal@

New member
אני הייתי ממליץ דווקא

על ג....אם זה באמת הרבה כסף, ולא ממש ניראה לי שתמצאי מקום שבאמת ממש תהני בו..למה לא?

למעלה