סילאן

אורלי 31

New member
סילאן

איך נותנים לילד לאכול את זה? סתם למרוח על פרוסת לחם או יש מתכון מיוחד? הילד בן שנתיים.

פוקסי99

New member
סילאן

את יכולה למרוח על לחם את יכולה להשתמש בו כממתיק בכל מאכל או משקה במקום להוסיף סוכר להוסיף סילאן אני למשל כדי להגיעה לטעם חמוץ מתוק במרק של קובה משתמש בסילאן ומיץ לימון ממליץ גם לנסות סירופ חרובים של קבוצת כנרת השילוב של טחינה עם סירופ חרובים יוצא מעולה כל טוב פוקסי

pirge

New member
מוס טחינה וסילאן ../images/Emo3.gif

מוס טחינה וסילאן בשערות חלבה חדש ומומלץ מפתיע וטעים מאד. מי שאוהב את ריח \הטעם של החלבה יופתע לטובה. מקור:פירגה מיכל שמנת מתוקה להקצפה 4 כפות טחינה 4 כפות סילאן כף אינסטנט פודינג וניל אפשר להוסיף 2-3 כפות חלב –לפי הצורך כפית ליקר איזה שרוצים - לא חובה לערבל הכל ביחד לצקת לכלי הגשה 4 קטנים או 2 גדולים. לקשט בשערות חלבה אפשר להכין בלי האינסטנט פודינג והחלב-ולהשאיר במקרר להתייצבות. תהנו

pirge

New member
נקניק בריאות עם טחינה וסילאן בקורנפלקס

כדורי שוקולד מטחינה וסילאן-המלצה.ו pirge / אוכל חלבי ו 10:20 | 03/01/07 כדורי טחינה וסילאן חבל על הזמן חחחההה רעיון ישן שלי שבא לידי ביטוי השבוע כנקניק טעים ומשובח שמים בקערה חצי כוס סילאן תמרים 2 כפות טחינה גולמית כף או שתיים קקאו מערבבים ביחד. מוסיפים שברי פתי בר. אני לא מפוררת. אפשר קורנפלקס או פצפוצי אורז מערבבים. אפשר להוסיף אחרי טעימה: סוכר חום או ממרח חרובים צימוקים או פירות יבשים אחרים אגוזים וכו'...... את הכדורים מניחים במנג'טים במקרר. תהנו. הערות: limimלימור: השתמשתי באבקת חרובים - במקום בקקאו. שמתי פצפוצי אורז ללא סוכר - במקום ביסקויטים. נראה לי שבפעם הבאה אשתף גם את הדור הצעיר בהכנה... הפעוט טרף!

למעלה