סיכמוש!

סיכמוש! ../images/Emo195.gif

משהו טוב:
משהו רע:
משהו מצחיק:
משהו מעייף:
יציאת השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו טעים:
משהו מגעיל:
שיר השבוע:
זמר/ת / להקת השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
פדיחה שקרתה לכם השבוע:
כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... ) שבוע מקסים לכולם!!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מסכמשת-

משהו טוב: דייט מעולה, אירוע משפחתי, ריהוט חדש לחדר שהגיע.. משהו רע: יום שני היה קצת מבאס, אבל בסוף הסתיים בטוב, הורים של ילד מהגן הביאו לי מתנת יומולדת מפנקת
משהו מצחיק: אממ.. הדייט ומה שהיה מסביב היה מצחיק בטירוף.. ילדודס בגן, ואחת מהצוות שפשוט ה-ו-ר-ג-ת אותי מצחוק! "מה הוא נעצר באמצע הכביש? מצא זמן לגרד ת'ראש ביום שישי... יאלה סע!" משהו מעייף: יום רביעי, חזרנו מאוחר ממש מהאירוע, והייתי שפוכה מעייפות.. יציאת השבוע: מתוכננת למוצ"ש, אבל גם כמה יציאות במהלך השבוע עם חברה ציטוט השבוע: ילדים בגן, כמובן: *חמור וחמורית *אני מכבאי גיבור! [חנוכה..] *אני מכרסם ביסקוויט! משהו טעים: איזה עוגה אחת עם קרם ברולה בקפה ג'ו,
וגם סופגניה מרולדין! ראשונה ואחרונה לשנה זו.. משהו מגעיל: [התנצלותי הכנה לכל אוהבי הסושי..
] לא זוכרת משו.. שיר השבוע: מבול- קרן פלס זמר/ת / להקת השבוע: " סרט השבוע: סדרה- חיים אחרים
ספר השבוע: ספר התשנינים השלם.. קיבלתי אותו ליומולדת יחסית מזמן, אבל רק השבוע יצא לי לקרוא אותו.. ספר מגניב! פדיחה שקרתה לכם השבוע: היא קרתה די מזמן, אבל השבוע נזכרתי בה.. יצאתי לדייט לפני חצי שנה בערך, עם איזה מישו שחברה הכירה לי.. קיצר יצאנו, והיה ממש גרוע, אז באמצע הדייט שלחתי סמס לחברה "אני הולכת להרוג אותך!" ובטעות במקום לשלוח לה, זה נשלח ל..דייט המסכן.. שלא הבין מה נסגר
איכשהו הסברתי לו שבטעות עשיתי העברה של סמס או משו כזה.. היה מפדח טילים..
שלא תדעו. כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... ) אחותי.. מחכה כבר למסאז' הבא שהיא תעשה לי.. מאחלת לכולכם אחות סטודנטית לפיזיותרפיה.
שבוע מקסים לכולם!!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
סיכום!!

משהו טוב: זמן לעצמי. משהו רע: כאב. משהו מצחיק: - משהו מעייף: - יציאת השבוע: - ציטוט השבוע: אמרתי לאחותי שדמות מסרט כלשהי משוגעת. אחותי: היא שרוטה לטובה. משהו טעים: עוגה וכרובית עם פירורי לחם. משהו מגעיל: - שיר השבוע: Chris Colfer & Lea Michele- Defying Gravity וגם התנגן לי בראש- Idina Menzel- Defying Gravity ושירים מ"באפי קוטלת הערפדים" זמר/ת / להקת השבוע: גלי. סרט השבוע: Serendipity ספר השבוע: "גוף מארח" מאת סטפני מאייר. פדיחה שקרתה לכם השבוע: הילכתי לרופא, שלא ראיתי אותו המון זמן. הוא שאל אותי לאיזו כיתה אני עולה, ובמקום לומר לו שאני לפני גיוס, אמרתי "אני עולה לצבא". כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... ): - שבוע טוב!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשת

משהו טוב:שבוע טוב ונחמד ובלי מבחניםD:: ומתקרר שם בחוץ^^ משהו רע:דלקת בעין
משהו מצחיק:חחח היה שבוע מצחיק אבל אני לאזוכרת כלום=[ משהו מעייף:אני עייפה תמידית יציאת השבוע:סתם לחברים ציטוט השבוע:--- (אין זיכרון.) משהו טעים:רבע סופגנייה.. וואי כמה שזה טעים (ומשמין
) משהו מגעיל:אממממממממ.... לא יודעת שיר השבוע:TEENAGE DREAM DARREN CRISS - GLEE זמר/ת / להקת השבוע:דארן!!! סרט השבוע:לא ראיתי.. פספסתי את מופע הקולנוע של רוקי ביס
ספר השבוע:ה"פ7. יש לי שבוע לגמור אותו
פדיחה שקרתה לכם השבוע:אממממממ וואי לא עולה לי בראש.. כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... )חברות שלי:) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סורי שלא העלתי!!!

שכחתי והיה לי יום ממש עמוס
אני אענה מחר

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif טוב, אני פשוט אתן לכם קישור לסכמ"ש

מ1526 כי אין לי כוח לסכמ"ש שוב כי זה היה שבוע נורא ארוך. נהדר, אבל נורא נורא ארוך. קיצר, תקראו פה
(ובאמת תקראו! זה היה שבוע ששווה אפילו לשמוע עליו
)

larisa125

New member
טוב, נו, ביקשת כל כך יפה ../images/Emo3.gif

נשמע שהיה שבוע כיפי D:

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אהעאעהא אני אוהבת אותך! ../images/Emo23.gif

ממש התבאסתי שאפחד לא הגיב, אז תודה
והיה שבוע מדהיםםםם!!! D:

tritone

New member
שבוע טוב כולם ../images/Emo9.gif

משהו טוב: הופעה, עוד סוגשל הופעה ושידור ברדיו משהו רע: לחכות למונית שירות אלף שנה ולא להיות בטוחים שהיא מגיעה
משהו מצחיק: וואי היו מלא מלא דברים האמת, אבל הנה אחד: נכנסנו אני וידיד שלי למונית ואני נכנסתי לפניו, היה מקום יחיד ועוד מקום לשניים, אז החלטתי לשבת במקום לשניים ולהיות נחמדה אבל הוא התיישב במקום היחיד! חצוף
ואז במונית שירות אחרת זה קרה לשני אנשים אחרים
משהו מעייף: ללכת לישון בחמש יציאת השבוע: הופעת חצות בת"א אתמול ו11:11. מישהו היה\שמע על זה? ציטוט השבוע: הממ... משהו טעים: צ'יפס טעים משהו מגעיל: לא יודעת שיר השבוע: כל מיני שירים מההופעה אתמול! זמר/ת / להקת השבוע: עוגיות, וכל הלהקות והאמנים שהשמעתי בתכנית רדיו שלי סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: אין לי זמן לקרוא :( פדיחה שקרתה לכם השבוע: תמיד ממש קשה לי להיזכר באחת כוכב השבוע: ידיד טוב שלי שבא איתי למלא דברים והופעות והוא מגניב וזה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif שבוע עמוס ותחילתה של תקופה עמוסה

משהו טוב: אודישן וחזרה ראשונה, טיול לעכו.
משהו רע: עומסעומסעומס!
משהו מצחיק: טיול לעכו ופרק של אפא"א
משהו מעייף: חזרות מפרכות
יציאת השבוע: לעכו ולחזרות
ציטוט השבוע: ציטוטי עכו והמורה לערבית. אחח, מרתיח.
משהו טעים: אוכל נטול
משהו מגעיל:אוכל נטול. XD
שיר השבוע: כל הג'אז - שיקאגו
זמר/ת / להקת השבוע: להקת מחזות הזמר של חולון!!!
סרט השבוע: טיטאניק
ספר השבוע: השאלה הזאת מתגרה בי.
סדרת השבוע: מרפאה פרטית
פדיחה שקרתה לכם השבוע: אני: "יש לי שאלה קצת מוזרה אבל היא מאוד חשובה לי" *מתכננת לשאול אותו שאלה נוראא מצחיקה על דת האחמדים שהוא אמר עליה משהו לא מובן בערבית וקראנו עליה שבוע לפני בספר של"ח* המדריך: "אני נשוי, כן..."
כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... ) ספירוש הסינית חחחחח ואלפקות אדירות שכמותן!

למעלה